Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 1 juli 2017

Gnagna! Je kunt nu zien waar je ex of crush zich bevindt op Snapchat

Zijn jouw FBI-skills on fire en weet jij altijd onbekende crushes van vriendinnen te vinden op Facebook? Dan is deze uitvinding van Snapchat een verrijking voor jouw leven. Het in de gaten houden van jouw ex of crush is nog nooit zo gemakkelijk geweest, want op de Snapchat Snap Map kan jij nu precies zien waar iedereen zich bevindt.

Snapchat is al jarenlang jouw beste vriend in het versturen van foto’s die eigenlijk nét niet kunnen, maar die je de wereld maar wel wat graag wilt laten zien. Nou, voor 7 seconden dan, want het is wel puur chantagemateriaal dat je de wereld in verspreidt.

Over chantage gesproken: dat wordt steeds gemakkelijker met de nieuwe Snap Map functie van de Snapchat app. Rijmt wel lekker.

Stalking level 100

Heb jij onlangs jouw Snapchat geüpdatet? Dan heb jij vanaf toen ook mogen genieten van de nieuwe Snap Map functie waarop jij al jouw Snapchat vrienden in de gaten kan houden. En dat zorgt voor een paar hilarische momenten:

Heb jij al gekeken waar jouw lover, ex of crush uithangt? Best een klein beetje scary om zo altijd maar te weten waar iedereen is. Maar hé: social media is er nou eenmaal om de privacy eruit te filteren. Zo heb je tenminste wel altijd wat snaps te kijken van over de hele wereld.

Wellicht is dit nieuwsbericht dan verleden tijd? Of juist niet? Onderzoek: Snapchat maakt ons veel gelukkiger dan alle andere social media kanalen

Reageer op artikel:
Gnagna! Je kunt nu zien waar je ex of crush zich bevindt op Snapchat
Sluiten