Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 13 juni 2018

Jippie! Het grootste vegan restaurant van Europa opent in Utrecht

Het grootste vegan restaurant van Europa is in Utrecht geopend. Utrecht was al een geweldige stad, maar dankzij de komst van SNCKBR is het nog leuker geworden. Nu kunnen alle vegans (en mensen die vegan eten willen proberen) hier heerlijk shoppen en daarna fantastisch eten.

Naast de ketens die vegan eten gaan bezorgen, komen er steeds meer vegan restaurants bij. Vegans kunnen hier nu in Utrecht hun non-vegan vrienden mee naartoe nemen en heerlijk dineren.

Grootste vegan restaurant van Europa

Het restaurant in Utrecht heet dus SNCKBR. Het zou goed kunnen dat je dit al kent van Amsterdam of Eindhoven. De vestiging in Utrecht is 100% plantaardig. Werkelijk alles is vegan en met de 110 zitplaatsen is dit het grootste vegan restaurant van Europa.

SNCKBR Utrecht

Uiteraard kun jij bij SNCKBR snacken, maar daarnaast kun je ook volwaardig dineren zonder schuldgevoelens. Het eten wordt met zoveel liefde en passie bereid dat de smaken sensationeel goed zijn.

Probeer hier bijvoorbeeld de pannenkoekjes, burgers en de meest heerlijke desserts. Wij hebben in ieder geval heel veel zin om hier te dineren.

Reageer op artikel:
Jippie! Het grootste vegan restaurant van Europa opent in Utrecht
Sluiten