Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 11 apr 2017

Haleb fans opgelet: we hebben hier een sneakpeek van seizoen 7 Pretty Little Liars

Het staat al rood omcirkelt in jouw agenda natuurlijk, maar hier nog één keer: 24 april start het tweede deel van seizoen 7 van Pretty Little Liars. Én we hebben hier een sneakpeek van een van onze favo couples in seizoen 7 het tweede deel. Ja, couple: komen ze weer bij elkaar?

Jawel, deze sneakpeek is van niemand minder dan Haleb, ofwel Hannah en Caleb. Dat Caleb de perfecte boy is, zijn we al een aantal seizoenen geleden achtergekomen. Zucht, als we ooit zo iemand tegenkomen als Caleb dan is het leven pas écht compleet.

#CoupleGoals

In de sneakpeek heeft Caleb het erover dat Hannah moet doen waar zij gelukkig van wordt en dat is niet het opsporen van Jenna. Oke, wat concluderen we daaruit? Ten eerste dat Caleb geweldig is. Again. En ten tweede: dat Jenna weer snode plannen heeft. Het houdt ook nooit op met haar.

Adder

Je zou haast denken dat, juist omdat hij zo perfect is, Caleb iets in zijn schild voert. Zeker aangezien I. Marlene King heeft aangegeven dat Uber A een weloverwogen en menselijke beslissing heeft gemaakt om dit te doen. Hmm, wij ‘hopen’ dan toch liever op Lucas en niet dat Caleb de adder onder het gras is.

Lees ook deze theorieën: Spoiler alert: Dit is de nieuwste Pretty Little Liars theorie en het is niet wat je verwacht

Reageer op artikel:
Haleb fans opgelet: we hebben hier een sneakpeek van seizoen 7 Pretty Little Liars
Sluiten