Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 25 dec 2015

Sneaky seks tijdens kerst bij je ouders of schoonouders? Zo heeft niemand het door

Seks op momenten dat het eigenlijk niet kan, is stiekem het meest opwindende wat er is. Als je bij je ouders of schoonouders blijft slapen na het kerstdiner. Of misschien wel al tijdens het kerstdiner. Maar betrapt worden staat natuurlijk niet op je wensenlijstje. Met deze tips valt het niemand op dat jullie het hoogtepunt van de avond beleven.

Kies een geschikt moment

Daarmee bedoelen we dat je niet gezamelijk tijdens het hoofdgerecht gaat opstaan om naar de slaapkamer te lopen. Na het eten, als iedereen dronken en rumoerig aan het borrelen is, is het een veel geschikter moment om er tussenuit te sneaken. Als iedereen elkaar overschreeuwt, is jullie vrijpartij ook meteen een stuk minder hoorbaar.

Wees stil

Dat klinkt logisch, vooral als je ouders of schoonouders in de kamer naast jullie slapen. Maar stil kan ook heel spannend zijn. Je zult namelijk beter op elkaar moeten letten wat de ander lekker vindt in plaats van dat je af gaat op hoe luid de ander kreunt. Fluister in zijn oor waar je van geniet. Je kunt zijn hand pakken en op de plek leggen waar jij het lekker vindt. En wat is het opwindend als hij zijn hand om je mond legt zodat je geluiden gesmoord worden. Rrrr.

Of maak juist heel veel lawaai

Zet het volume van de partymuziek wat hoger. De gasten vermaken zich uitstekend met een feestje dat steeds gezelliger wordt en jullie vermaken je ondertussen ook meer dan prima.

Kies je standje wijs

Je hebt van die schoonouders of familieleden die pardoes de slaapkamer binnen komen lopen terwijl ze weten dat jullie al in bed liggen. In dat geval is spoonen altijd het beste standje. Je ligt lepeltjeslepeltje, jij met je billen tegen zijn kruis. Als iemand toch binnen loopt, ziet hij of zij alleen dat jullie knus tegen elkaar aan liggen onder de dekens.

Vermijd piepende bedden

Als je in een bed ligt dat al piept als je je omdraait in je slaap, dan weet je, dit is een no go voor een stevige stoeipartij. Iedereen zal de ritmische geluiden uit duizenden herkennen. Versleep het matras daarom naar de vloer. Of doe het staand…

Have fun ladies

LEES OOK: Decemberclich├ęs waar we stiekem allemaal van genieten

Reageer op artikel:
Sneaky seks tijdens kerst bij je ouders of schoonouders? Zo heeft niemand het door
Sluiten