5 herkenbare (en ongemakkelijke) situaties die je herkent als je snel zweet

Als je een trap op loopt kun je net zo goed rechtstreeks doorlopen naar de douche. De zweetdruppels lopen over je rug naar beneden. Als je snel zweet zijn deze andere vijf situaties hartstikke herkenbaar voor jou:

1. Pashokjes

Winkelen is een feestje totdat je kleding moet gaan passen. Eenmaal in zo’n claustrofobisch petieterig hokje beginnen je oksels al te klotsen (als dat niet al in de hels lange rij was gebeurd). Met alle mogelijke moeite frummel je je in een iets te kleine broek (want ja altijd positief blijven met maten) en het kost je moeite om daarbij niet te zweten.

Als je shirtjes wil passen hoop je dat daar geen zweetvlekken in komen. Echt niet dat jij de kleding teruggeeft aan de winkeldame, je hangt ze zelf wel even terug. Doei.

2. Sporten

Jij zweet al als een otter als je nog niet eens in de sportschool staat. Moet je nagaan als je jezelf dan ook nog eens zou afbeulen op fitnessapparaten of tijdens een boksles. Nee, nee, liever lui dan moe.

3. Uitgaan

Als je gaat stappen met vriendinnen hoef je niet lang na te denken over je outfit. Je gaat zo bloot mogelijk. Nee, niet omdat je nou per se zoveel mogelijk mannen wilt versieren, al is dat wel een leuke bijkomstigheid.

Het is gewoon niet te doen voor jou om in een normaal shirtje in de kroeg te staan. Holy hell, het lijkt wel een sauna daarbinnen. Een hemdje met spaghettibandjes is altijd de beste optie.

4. Fietsen

Als jij met je fiets naar je werk zou gaan zou je doorweekt aankomen. Maar dan ook echt doorweekt. Sommige collega’s zouden vragen of je door de regen bent gefietst, lekker awkward.

5. Seks

Nog zoiets waar je van gaat zweten: seks. Niet alleen omdat je onder de lakens ligt, maar je bent ook nog eens bezig met een intensieve workout. Valt ook weer wat voor te zeggen want je verbrandt er wel veel calorieën mee.

Met deze sekscalculator bereken je hoeveel calorieën je met jouw lichaamstype en standjes verbrandt.

Reageer op artikel:
5 herkenbare (en ongemakkelijke) situaties die je herkent als je snel zweet
Sluiten