Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 23 jun 2018

Hallo mooie bruine benen! 6 tips om super snel een kleurtje op te doen

Zwaai je melkflessen maar gedag. Heb je zin om je benen mooi bruin te laten worden? Dan deelt Beautify je in dit artikel dé zes tips die ervoor zorgen dat je met een heerlijke zomerse gloed door het leven gaat.

Tips om snel bruine benen te krijgen

Iedereen weet inmiddels dat de zon schadelijk is. Maar wie weet heb je wél behoefte om wat uurtjes in de zon door te brengen tijdens je vakantie. Om er dan het meeste uit te halen kun je deze handige tips toepassen om snel bruine benen te krijgen.

1. Hallo tomaat en wortel

Je wordt niet ineens super bruin, maar het helpt wel. Door caroteen te eten wordt je huid iets sneller bruin. Dat betekent dus dat je naar hartelust tomaat en wortel in kunt slaan.

2. Scrub je huid voor het zonnen

Voor een egale kleur die lang blijft is het een goed idee om je huid te scrubben voor je gaat zonnen. Doe dit ongeveer een dag van tevoren. De dode huidcellen verwijder je dan, waardoor je een lekker kleurtje opdoet.

Vergeet natuurlijk niet om je huid te beschermen als je gaat zonnen.

3. Ga in je unicorn floatie liggen

Het water weerkaatst de zonnestralen, waardoor je sneller bruin wordt. De ideale tip om snel bruine benen te krijgen dus. Pak samen met je besties jullie floaties er maar bij en breng wat tijd op het water door.

En wederom: blijf je huid wel beschermen met een zonnebrandcrème.

4. Smeer jezelf in met de juiste factor

Ja, misschien word je sneller bruin als je jezelf niet insmeert met zonnebrandcrème. Maar is dit goed voor je huid? Nee. Je wordt óók bruin als je je wel insmeert. Genoeg reden om je huid gewoon netjes te beschermen.

5. Blijf je huid hydrateren na het zonnen

Tijdens en na het zonnen is het belangrijk om je lichaam en huid te hydrateren. Drink voldoende water en gebruik een aftersun om je bruine benen zo lang mogelijk bruin te houden.

Kom maar door met die zomervakantie, nu zijn jij en je girlsquad er helemaal klaar voor.

Reageer op artikel:
Hallo mooie bruine benen! 6 tips om super snel een kleurtje op te doen
Sluiten