Redding is nabij! Dankzij deze spray hoef je nooit meer te wachten tot je nagels droog zijn na het lakken

Het lakken van je nagels is leuk. Het geduld hebben om een half uur te wachten tot je nagels eindelijk droog zijn is weer een ander verhaal. Heb jij ook nooit het geduld om zo lang te wachten en zijn jou nagels binnen enkele seconden al beschadigd? Dan is deze spray de oplossing voor jou.

Met de Dry and Beauty Spray van ONLY YOU kan je vijf minuten voordat je de deur uit moet je nagels nog snel lakken. Dit allemaal zonder bang te zijn dat jouw nagels nog niet droog zijn.

Dry and Beauty Spray voor snelle droge nagels

Met de Dry and Beauty Spray zijn je nagels binnen een paar seconden droog. De kleurloze spray laat een beschermende filmlaag na op het nageloppervlak en versnelt zo het drogen. Het geeft een hoogglans effect en het voorkomt ook nog eens dat je nagels beschadigen. Win-win.

Lees ook: Eindelijk! Er is nu een creamy nagellakremover die niet stinkt en hier koop je het

Hoe werkt het?

Het gebruik is simpel. Het enige wat je hoeft te doen is de Dry and Beauty spray gebruiken nadat jouw nagels zijn gelakt. Wacht enkele seconden en je bent klaar. Na gebruik hoef je niet meer bang te zijn dat jij jouw net gelakte nagels binnen een paar minuten alweer beschadigen.

Zo ga jij alsnog de deur uit met perfect gelakte nagels.

ONLY YOU Dry and Beauty Spray
© Ici Paris XL

Is deze spray dé oplossing voor jou? Je haalt dit product voor maar €6,60 bij ICI Paris XL.

Meer over beauty:

Reageer op artikel:
Redding is nabij! Dankzij deze spray hoef je nooit meer te wachten tot je nagels droog zijn na het lakken
Sluiten