Renée
Renée | LinkedIn Life 20 dec 2018

Ben je snel dronken? Dan ben je de gezelligste vriendin uit je groep

Je vriendinnen lachen je misschien uit dat je na anderhalve wijn al horizontaal ligt, maar geloof ons. Er is totáál geen reden om je je hiervoor te schamen. Dat je snel dronken bent maakt je namelijk de gezelligste vriendin van jullie groep.

Ja, het is dan iedere keer weer lachen omdat je snel dronken bent, maar het levert óók honderden grappige situaties op. Bovendien ben je een hartstikke leuke vriendin die mensen om zich heen willen hebben.

Waarom je zo gezellig bent als je snel dronken bent

Goed, je bent dus snel dronken. Maar wat zegt dat allemaal over jou? Wij delen onze analyse en niet bepaald objectieve mening hieronder:

1. Je schaamt je nergens voor

Onzekerheid komt niet zo snel in jouw woordenboek voor. Je vindt het totaal niet gênant dat je 1. snel dronken bent en 2. in ongemakkelijke situaties terechtkomt. Dat maakt jou nu zo’n leuk mens.

2. Je bent niet snel chagrijnig

Klagen? Met een glas wijn in je hand ben jij uren zoet. Jij wordt niet chagrijnig van dronken mensen om je heen, aangezien je toch de eerste bent die compleet lit is.

3. Je houdt van een borrel

Uitgaan is voor jou onwijs goedkoop, omdat je niet acht drankjes nodig hebt om aan te staan. Borrels vind je meer dan gezellig en is voor jou de ultieme uitlaatklep na een lange week.

4. Je showt als eerste je dansmoves

Zonder wijn ben je iets minder soepel in de heupjes, maar na een paar slokken ben je klaar om de dansvloer te veroveren. Met je vriendinnen ga jij als eerste los op daggermuziek.

5. Je bent een sfeerzetter

Mensen hebben je graag op hun feestje, omdat jij het feest op gang brengt. Je babbelt makkelijk met iedereen en ook niet onbelangrijk: je laat mensen altijd lachen. Of dat komt omdat je snel dronken wordt laten we hierbij even in het midden.

Oeps: Deze 7 dingen doen alle koppels als ze dronken zijn

Reageer op artikel:
Ben je snel dronken? Dan ben je de gezelligste vriendin uit je groep
Sluiten