Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 10 mei 2018

Mensen met dit sterrenbeeld worden héél snel verliefd en ja hoor, Timtation staat ertussen

Wat blijkt? Het is helemaal niet zo raar dat Tim van Temptation Island zo snel hoteldebotel is en alles wil opgeven om met een nieuwe vrouw te zijn. Hij heeft één van de drie sterrenbeelden die heel snel verliefd worden.

Noem het compleet overdreven of juist romantisch, maar er zijn nu eenmaal mensen die snel verliefd worden. Daar is niets mis mee, tenzij je natuurlijk ineens je vriendin na vier jaar aan de kant zet voor een verleidster. Maar dat terzijde.

Sterrenbeelden die snel verliefd worden

Misschien kan den Tim er helemaal niets aan doen. Omdat hij op 16 april geboren en dus een Ram is, behoort hij tot de sterrenbeelden die snel verliefd worden.

Ram (21 maart – 19 april)

Waar een Steenbok, Schorpioen, Tweelingen en Maagd het graag rustig aan doet, doet een Ram dat niet. Dit sterrenbeeld staat bekend om spontaniteit. Rammen volgen hun passie (of Cherish) zonder na te denken én zonder spijt te hebben.

Stier (20 april – 20 mei)

Van alle sterrenbeelden wordt een Stier waarschijnlijk het snelst verliefd. Ze voelen snel aan of iemand goed of slecht nieuws is, waardoor het makkelijker is om zich open te stellen en verliefd te worden.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Een Kreeft is het meest emotionele sterrenbeeld. Als ze voor iemand vallen, dan gebeurt het hard. En snel. Als de andere persoon hetzelfde teruggeeft is het een perfecte match.

Reageer op artikel:
Mensen met dit sterrenbeeld worden héél snel verliefd en ja hoor, Timtation staat ertussen
Sluiten