Ben jij een snelle eter? Dan ben jij enorm ambitieus en gedreven

Hoor jij vaak dat je eet alsof je leven ervan afhangt en is je bord binnen een paar minuten leeg? Gefeliciteerd, dan ben jij namelijk een heel gedreven en ambitieus persoon. Snelle eters hebben een duidelijk doel voor ogen en werken hier graag hard voor.

“Het is echt niet normaal hoe snel jij eet, hoor” is een zin die alle snelle eters weleens te horen krijgen, als ze hun McNuggets menu na zes minuten al op hebben. En hoewel snel eten best wat nadelen heeft, zegt het wel veel goeds over je persoonlijkheid. Je bent een gedreven persoon met een duidelijk doel voor ogen, een echte powervrouw.

Snelle eters zijn gedreven en ambitieus

Wanneer de rest van de tafel nog niet eens op de helft van hun bord is, prik jij de laatste restjes al op met je vork. Je bent nu eenmaal een snelle eter en je kan er niets aan doen. De snelheid waarmee je eet zegt veel over de snelheid waarop jij leeft en waarop jij je aanpast. Klinkt dit nog wat zweverig? Wij leggen het je uit.

Please unfollow if you don’t like pasta 💁🏽‍♀️

12k Likes, 276 Comments – Michèle Krüsi (@thefashionfraction) on Instagram: “Please unfollow if you don’t like pasta 💁🏽‍♀️”

Sneller eters zijn niet vies van flink aanpoten en werken hard om hun dromen waar te maken. Snelheid maken zit ze in het bloed, dus dit doen ze ook aan de eettafel. Toch brengt eten op Speedy Gonzales-tempo ook wat risico’s met zich mee, het is namelijk slechter voor je gezondheid dan je denkt:

Lees ook: Snelle eter? Het is slechter voor je gezondheid dan je misschien dacht

Huffpost

Reageer op artikel:
Ben jij een snelle eter? Dan ben jij enorm ambitieus en gedreven
Sluiten