Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 7 september 2017

Genieten: In Japan kun je een knappe man huren om mee te huilen

Als je ongesteld moet worden, als alles mis gaat op een dag, als je liefdesverdriet hebt of je hond ziek is: soms heb je gewoon even zin om te huilen. Maar alleen huilen is ook maar zo alleen, dachten ze in Japan. Daarom kun je in het Aziatische land een man huren die met je meehuilt. En je tranen wegveegt om je te troosten.

Je kon al een vriendje huren voor een dag. Maar daarmee ga je waarschijnlijk op een leuke date, daar ga je niet een potje mee zitten janken. Daarom is deze nieuwe service een gat in de markt. De nieuwe service, waarbij je een man kan huren om mee te huilen.

De dienst heet Ikemeso, wat een samentrekking is van de woorden ‘ikemen’ wat knappe man betekent, en ‘mesomeso’, wat huilen betekent.

Kies een man om mee te huilen

Je kunt zelf een man kiezen om een potje mee te janken. Het gaat dan vooral om het uiterlijk, want alle mannen die je kunt huren hebben een diploma in ‘therapeutisch huilen’. Vervolgens komt hij naar je werk, waar jullie samen naar een zielig filmpje zullen kijken.

Als je eenmaal in tranen uitbarst zal de huilman je troosten. Dit zal hij doen door je tranen af te vegen met een doekje. Echt waar.

Wat dit grapje kost? Zo’n 60 euro. Maar dan voel je je wel een stuk beter. Denken we.

Hier zijn de mannen waar je uit kunt kiezen.

Lees ook: Nice: Dubai heeft een mega opblaasbaar waterpark waar je intens gelukkig van wordt

Reageer op artikel:
Genieten: In Japan kun je een knappe man huren om mee te huilen
Sluiten