Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 4 mrt 2017

Wat je niet op tv zag: Dit zijn de sneaky geheimen van de mannelijke verleiders

Gister plaatsten we een artikel met daarin alles wat er staat te gebeuren tijdens het tweede kampvuur van Temptation Island. Onze Belgische buren lopen namelijk één aflevering voor. Ook plaatsen zij beelden die niet op televisie worden uitgezonden. En in één van die fragmenten is te zien en te horen wat dé plannen van de mannen zijn om de vrouwen te gaan verleiden.

Op de Belgische website vijf.be is een fragment geplaatst waarin je vijf vrijgezelle mannen tactieken ziet en hoort doornemen. Er moét wat gaan gebeuren aldus de mannen. En dat kunnen we beamen want zoals we gister al aangaven is er nog vrij weinig actie in de taxi.

Met de komst van twee nieuwe vrijgezellen bij de groep vonden de mannen het tijd om hun tactieken eens even goed door te spreken, tenminste vijf van de tien. Op een plekje afgelegen van de villa.

We moeten afspreken wie wie pakt

Boy, één van de twee nieuwe verleiders, voert gelijk het hoge woord en weet précies wat de mannen moeten doen “we moéten ze uit elkaar drijven, ze zijn teveel één. De vrouwen zijn altijd bij elkaar”. Adrian, de andere nieuwe verleider, zegt heel duidelijk “we moeten afspreken wie wie pakt”.

Hij vervolgt: “We moeten elkaar de ruimte geven. We zijn met z’n tienen maar als je ziet dat iemand alleen met een meisje staat te praten, dan moeten we diegene gewoon even laten”.

De mannen knikken en stemmen toe. Ze zijn het er allemaal over eens dat de overige vijf mannen die niet bij de vergadering zitten deze regel ook moeten respecteren. “Pas dan kan het uit elkaar drijven beginnen”.

We moeten nú een nieuwe tactiek introduceren, zelf

Levi: “Het is vanavond al erop of eronder. We worden teveel gezien als vrienden door de vrouwen. We moeten nú een nieuwe tactiek introduceren, zelf.” Adrian geeft vervolgens toe dat Lize tegen hem heeft gezegd op hun kennismakingsdate dat de vrouwen de mannen in het huis inderdaad als maatjes zien.

“De boys zijn vriendelijk, ze zijn onze matties, we zijn chill tegen elkaar en ze zouden ons nooit proberen te verleiden” aldus Lize. Foute boel voor de mannen want dat betekent dat de friendzone al is gecreeërd. En dat moét doorbroken worden om succes te hebben.

Zonder nou daadwerkelijk een goede strategie neer te zetten anders dan ‘laat degene met rust die een momentje heeft met een chick’ eindigt het fragment met een botte Alex “Het zijn gewoon tamme wijven. Ze zijn te gefocust. Vanavond is de avond”.

Het lijkt erop dat de mannen wat agressiever in hun aanpak zullen worden. Want als ze het zelf al saai vinden..
Wil je het videofragment zelf zien? Klik dan hier.

Kun je geen genoeg krijgen van Temptation? Wij hebben een spoiler voor je: Dit is PRECIES wat er gebeurt tijdens het 2e kampvuur van Temptation Island

Reageer op artikel:
Wat je niet op tv zag: Dit zijn de sneaky geheimen van de mannelijke verleiders
Sluiten