Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 11 okt 2018

Waarom mensen die snoozen het meest succesvol in het leven zijn

In bed liggen tijdens de koude wintermaanden, wetende dat je dekens je warm houden, is het beste wat er is. Helemaal terecht en begrijpelijk dus dat je in de ochtend nog even wilt blijven liggen. Het liefst snooze je erop los, want het is o zo fijn. En als je van snoozen houdt betekent dit ook nog eens dat je succesvol bent.

Houd jij van snoozen? Maak je niet dik, want dat is precies waarom je succesvol bent.

Je bent succesvol als je aan snoozen doet

Er zijn tal van redenen op te noemen waarom mensen die snoozen zo succesvol zijn. Dit is waarom jij het helemaal gaat maken in het leven.

1. Je bent enorm creatief

Je weet dat het goed is om bij het horen van je wekker gelijk op te staan. Dit ook daadwerkelijk doen is echter een tweede. Je ligt zo lekker onder je warme dekens en oh wat blijf je daar graag nog even onder liggen.

Dat resulteert vaak in een snooze sessie, waardoor je minder tijd hebt je klaar te maken voor de dag. Gelukkig ben je zo creatief dat je alles wat je normaal in een uur doet, in een half uur of drie kwartier gepropt krijgt.

2. Je bent een harde werker

Waarschijnlijk lig je in de ochtend nog te snoozen omdat je de dag ervoor zo hard gewerkt hebt. Geen wonder dat je nog even wat langer wilt genieten van je rust.

3. Je bent flexibel

Werkgevers willen niets liever dan een flexibele medewerker. Omdat jij soms later uit bed komt moet je in de ochtend wel flexibel zijn. Je hebt ergens korter de tijd voor of laat iets zitten omdat het niet per se nodig is of een andere keer kan.

Deze flexibele instelling komt zeker van pas op de werkvloer.

4. Je geniet optimaal van het leven

Ook al zijn het maar negen minuten die je kan slapen na een keer snoozen, jij geniet hier enorm van. Je snapt niet dat mensen snoozen tijdsverspilling vinden, want voor jou zijn deze kleine momenten het ultieme genot.

En hoe meer je geniet, hoe succesvoller je bent. Want uiteindelijk is een leuk leven leiden het allerbelangrijkste.

5. Je vindt het belangrijk dat mensen goed voor elkaar zorgen

Als je een eigen bedrijf hebt of start, ben jij gegarandeerd een goede baas. Je zorgt goed voor jezelf en weet hoe belangrijk het is. Je let er daarom ook goed op dat je werknemers ook voor zichzelf zorgen.

6. Je bent een doorzetter

Je moet elke keer weer op die snoozeknop drukken. Heeft niet iedereen zin in, maar jij doet dat mooi toch maar consistent vijf keer per dag. Doorzetter dat je bent.

Waarom mensen bij wie planten altijd dood gaan het allerleukst zijn

Reageer op artikel:
Waarom mensen die snoozen het meest succesvol in het leven zijn
Sluiten