Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 14 mei 2018

Eh nee het is geen grap: Snuit je neus voordat je seks gaat hebben dan kom je sneller klaar

Lukt het jou niet altijd om klaar te komen van de seks? Misschien moet jij je neus even snuiten voor de stoeipartij. Snuit je neus voordat jullie seks hebben, en kom daardoor sneller klaar.

Sommige van ons hebben wat probleempjes met klaarkomen. Daar zijn allerlei foefjes voor te bedenken en dit is er eentje van: Snuit je neus voor de seks, and yes you will come.

Snuit je neus voor de seks

Onderzoekers van de Universiteit in Dresden deden een onderzoek onder jong volwassenen. Er werd naar hun seksleven gevraagd maar ook naar hun reukzin.

Het verband tussen beide was zeer duidelijk. Vrouwen die slecht ruiken hebben meer moeite met klaarkomen. Vrouwen die goed ruiken komen daarentegen zeer gemakkelijk.

Sneller klaarkomen

Dit onderzoek werd versterkt door psychotherapeut Philip Hodson. Volgens hem kan een verstopte neus orgasmes belemmeren. Wij vrouwen zijn gevoeliger voor lichaamsgeuren en hormonen die opwinding verzorgen.

Je neus snuiten voor de seks is dus een goede optie. En ja, die verkoudheid is een grote boosdoener wanneer jij een orgasme wilt krijgen. Gelukkig weet jij nu wat jou te doen staat.

Zakdoeken in de aanslag en gaan.

Reageer op artikel:
Eh nee het is geen grap: Snuit je neus voordat je seks gaat hebben dan kom je sneller klaar
Sluiten