Snurkende lover? Zet deze plant in je huis en jullie slapen als een roosje

Een snurkende lover is een van de irritantste dingen in het leven. Je houdt van de beste man, je wilt tegen hem aankruipen en samen knus in slaap vallen. Maar als hij met zijn gezaag begint, dan kun je wel ‘dag’ zeggen tegen een goede nachtrust. Je voelt je vooral diep gefrustreerd. Maar gelukkig is er een héél simpele manier om zijn gesnurk te verhelpen. Namelijk door een ananasplant in je slaapkamer te zetten.

Er zijn natuurlijk tal van middeltjes tegen snurken. En misschien heb je ze allemaal al eens geprobeerd op je lover. Ook heb je waarschijnlijk wel oordopjes naast je bed liggen. Maar meneer snurkt zo hard dat het allemaal weinig effect heeft.

Het houdt niet op, niet vanzelf

Volgens Groenvandaag.nl is er echter een heel eenvoudige oplossing om van het irritante geluid af te komen. Gewoon door een plant in je slaapkamer te zetten.

Snurkgeluiden ontstaan door een vernauwing van de luchtweg tussen de neus en de stembanden. En laat een ananasplant nou zorgen voor extra zuurstof. In tegenstelling tot andere planten, geeft de ananasplant ’s nachts zuurstof af in plaats van overdag. Extra zuurstof = minder kans op snurken.

Als je het ons vraagt, ziet de ananasplant er ook nog eens ontzettend cute uit. Deze plant misstaat zeker niet in je slaapkamer. Wij gaan ‘m in ieder geval aanschaffen.

Lees dit ook even: Bewezen: Vrouwen hebben écht meer slaap nodig dan mannen

groenvandaag

Reageer op artikel:
Snurkende lover? Zet deze plant in je huis en jullie slapen als een roosje
Sluiten