Renée
Renée | LinkedIn Life 28 nov 2019

Bij Lidl scoor je nu voor de feestdagen een soesjestoren en dat is het perfecte toetje

Ieder jaar is het weer hetzelfde probleem. Je hebt de opdracht gekregen om één gang van het kerstdiner op je te nemen, maar wát ga je dit jaar weer maken? We hopen dat je verantwoordelijk bent voor het dessert, want bij Lidl spotten we een fantastische soesjestoren die zeker in de smaak valt.

Soesjes, slagroom en heel veel chocola: wij vinden het de ideale ingrediënten voor een top dessert tijdens de feestdagen. Gelukkig kun je voor dit heerlijke hapje nu een tripje maken naar je favoriete Duitse supermarkt.

soesjestoren lidl
Lidl

Soesjestoren kopen bij Lidl

Vanaf vandaag is de soesjestoren te koop en eerlijk, we kunnen niet wachten om de toren in elkaar te zetten. In de verpakking – die trouwens meer dan een kilo weegt – heb je alles om dit toetje in elkaar te zetten.

Je hoeft dus deze kerst niet heel veel moeite te doen om indruk te maken op je gasten. Bovendien weet je met zo’n soesjestoren dat praktisch iedereen er wel zin in heeft. Dus of het nu hét dessert is of onderdeel van je snacktafel, je gaat er gegarandeerd mensen blij mee maken.

De prijs

Mocht je niet kunnen wachten om de soesjestoren in huis te halen, sla dan snel je slag. De toren is nu namelijk verkrijgbaar voor €8,99 en dat is echt geen verkeerd prijs voor zo’n kunstwerk. De 60 soesjes vind je in de diepvries.

Meer lezen?

Reageer op artikel:
Bij Lidl scoor je nu voor de feestdagen een soesjestoren en dat is het perfecte toetje
Sluiten