Renée
Renée | LinkedIn Life 6 okt 2019

Dankzij deze sokken ben je altijd samen met je beste vriendin

Sokken kopen is waarschijnlijk niet één van je lievelingsdingen. Maar wacht maar tot je hoort dat je sokken kunt krijgen met het gezicht van je BFF erop. Vriendinnen, dit heeft jullie groepje toch nodig?

Je hebt er waarschijnlijk nog nooit aan gedacht om gepersonaliseerde sokken te kopen, dus dit is de uitgelezen kans om het wél te doen. Maak kennis met dit gezicht exemplaar.

Sokken met het gezicht van je beste vriendin kopen

Het klinkt een beetje gek, maar deze sokken zijn een briljant cadeau voor alle meiden die je lief hebt. Laat jouw gezicht erop afdrukken of maak voor iedereen iets met elkaar erop. Is toch leuk?

Want of je nu dicht in de buurt van de meiden woont of juist aan de andere kant van het land, door dit cadeau aan je voeten te dragen zijn jullie letterlijk altijd samen. Uiteindelijk is dat toch hetgeen dat telt.

Wat kost het?

Gelukkig komt de decembermaand er alweer aan, want dan heb je een goede reden om dit cadeau echt in je digitale winkelmandje te gooien. Pak je pinpas er maar bij, want je betaalt er 22,89 euro voor. Ben je helemaal om? Bestellen doe je hier.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen.

Met deze lavalamp op je kamer voel je je weer even tiener

Reageer op artikel:
Dankzij deze sokken ben je altijd samen met je beste vriendin
Sluiten