Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Life 15 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

JUICE: moet Sonny Temptation Island verlaten zónder Jaydi?

Het is inmiddels bekend dat er een paar koppels Temptation Island vroegtijdig gaan verlaten. *Spoiler* De redenen daarvan zijn dat Soreilis en Gulcin écht niet zonder elkaar kunnen en omdat het blijkt dat Sonny en Jadyi helemaal geen relatie meer hebben(!). Enne, dit is nog niet alles. Er is meer nieuws, het blijkt namelijk dat Sonny weggaat, maar zónder Jaydi.

We vertellen je er alles over.

Korte recap

Well, dit jaar gaan er niet een, maar twee stellen naar huis. Dat wist de koningin van de Temptationroddels (niemand minder dan Michella Kox) te vertellen. Volgens haar zouden Gulcin en Soleris vroegtijdig afscheid nemen van de groep én zouden ook Sonny en Jaydi weg moeten (of vrijwillig gaan). Ooooh boy.

Dit werd vorige week bekend. FawryNotSawry vertelt wat er gaat gebeuren in Temptation Island. “Jaydi gaat binnen een aantal afleveringen een videoboodschap inspreken voor Sonny, waarin ze de relatie beëindigt. Hij wordt gek.”

Maar dát is niet alles: er gaat nog een roddel rond dat de twee helemaal niet meer samen zijn, ook al niet voordat ze aan Temptation Island gingen meedoen. Whut?! Er wordt gedacht dat ze alleen nog meedoen om bekendheid voor zichzelf te creëren. Als je het ons vraagt, dan kan het zomaar eens waar zijn. Want, Sonny deed in de eerste aflevering wel hele heftige uitspraken voor iemand die een relatie heeft. “Ik wil de hele tafel proeven”, “in mijn leven wil ik de honderd vrouwen aangetikt hebben” en “kijken mag, likken ook”.

Dit klinkt niet als iemand in een vaste relatie …

Update over Temptation Island Sonny en Jaydi

FawryNotSawry geeft een nieuwe update over dit koppel en Temptation Island. Volgens hem moet Sonny in aflevering 7 of 8 zijn koffers pakken, maar zónder Jaydi. Waarom Jaydi wel mag blijven, dat weten we niet. De enige manier om daar achter te komen is wachten op de volgende aflevering Temptation Island of op de volgende roddel. To be continued.

Reageer op artikel:
JUICE: moet Sonny Temptation Island verlaten zónder Jaydi?
Sluiten