Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 1 okt 2018

Jaaaa! Soof wordt een musical waar jij met je vriendinnen heen wil

Soof verscheen in 2013 in de bioscoop. Het werd gelijk een enorm succes en waarschijnlijk hebben ook jij en je vriendinnen iets té hard in een deuk gelegen om deze romantische komedie. Toen er een aantal jaar later een tweede deel verscheen én een serie konden jullie je geluk niet op. Nu is er nog meer goed nieuws: er komt een musical aan. Dat belooft veel goeds.

Soof de musical

De musical Soof wordt gegarandeerd net zo hilarisch en succesvol als de eerder verschenen films en serie. Dit is wat we tot nu toe weten.

De cast

De acteurs en actrices zijn niet dezelfde als die spelen in de films en serie. Zo speelt Maike Boerdam niemand minder dan Sofie en neemt Noël van Santen de rol van Kasper op zich.

Het verhaal

We weten nog niet veel over het verhaal – maar je wil je natuurlijk ook een beetje laten verrassen -. Wél weten we dat Kasper, ex van Soof, een nieuwe vriendin krijgt.

Dit personage wordt afwisselend gespeeld door verscheidene sportvrouwen. Ze spelen zichzelf, waardoor elk optreden anders is.

VIP tickets

Wil je de ultieme Soof-beleving? Koop dan een VIP-ticket. Met dit ticket zit je niet in de zaal met je hoofd naar het podium, maar óp het podium. Wacht… wat?

Midden op het podium staat een keuken, de ‘KookSoof’. Als VIP neem je plaats in de keuken en ben je een onderdeel van het optreden. Wellicht mag je helpen met het schillen van aardappelen, of wat roeren in de soep.

Nu vraag jij je natuurlijk af: wordt er echt eten gemaakt dan? Zeker. Als VIP krijg je namelijk niet alleen een ereplekje op het podium, je krijgt ook vijf hapjes en twee drankjes.

De data

Niet geheel onbelangrijk: wanneer is de voorstelling in de theaters te verwachten? De try-outs beginnen morgen (2 november) al, maar voor de première moet je wachten tot 18 november.

Tickets bestel je hier.

Love it! Deze nieuwe leuke Disney musical komt naar Scheveningen toe

Soof de Musical

Reageer op artikel:
Jaaaa! Soof wordt een musical waar jij met je vriendinnen heen wil
Sluiten