Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 15 november 2017

Loeren: Dit zijn de 5 soorten billen die er bestaan in de wereld

Je kunt je billen natuurlijk wel ronder krijgen door te trainen. Maar de vorm van de billen die je eigenlijk hebt, zal niet zomaar verdwijnen. En kennelijk zijn er vijf soorten billen in de wereld.

Dat zegt althans Matthew Schulman. Hij is een plastisch chirurg en hij kan het weten. Hij bestuurde namelijk 50.000 billen van vrouwen uit 35 landen.

Volgens de dokter wordt de vorm van je billen bepaald door de manier waarop je bekken staan en je heupbotten. Ook hoeveel vet je hebt en waar dat zit en natuurlijk je bilspieren spelen een rol.

1. Vierkant

Je hebt een beetje vierkante billen als de lijn tussen je heupbot en de buitenste dijen recht is.

Met deze vorm kun je het beste kiezen voor slipjes of bikini broekjes die redelijk wat bil laten zien. Denk aan tanga of een string.

2. De V-vorm

Je hebt V-vorm billen als je de lijn die je van je bekken naar je heupen kan trekken, naar binnen lopen. Dit komt veel voor bij vrouwen met brede schouders en smalle heupen.

Met deze billen kun je het beste kiezen voor broekjes die je billen een beetje bedekken, omdat het anders kan lijken alsof ze hangen. En dat wil je natuurlijk écht niet.

3. A-lijn

Vrouwen die een peetfiguur hebben, hebben vaak ook A-lijn billen. Dit zijn billen die beneden je heupen breder worden.

Kies voor ondergoed of bikinibroekjes die veel ruimte laten bij de zijkant van je benen. Bijvoorbeeld een string of hipster.

4. Ronde billen

De billen waar stiekem iedereen van droomt. Als jij dit type bent, bent je gezegend. Wil je deze vorm graag hebben, dan kan het volgens de dokter écht helpen om je bilspieren te trainen.

Het beste ondergoed of bikinibroekje is met redelijk wat stof. Zo komt je booty het beste tot z’n recht. Maar ach, eigenlijk kun je met deze vorm alles wel hebben.

5. Omgekeerd hart

Ook deze billen zijn rond. Maar dan met een extra ronding en meer volume in het onderste deel van de heup.

Hooguitgesneden broekjes zijn het niet helemaal voor jou. Ga liever voor boxershort, hipsters of broekjes die lager zitten.

Lees ook: Je kunt nu je striae weg laten tatoeëren en het resultaat is prachtig

Reageer op artikel:
Loeren: Dit zijn de 5 soorten billen die er bestaan in de wereld
Sluiten