Renée
Renée | LinkedIn Life 3 jul 2019

Sorry, wat? Quentin doucht al met een verleidster in de volgende aflevering van Temptation Island VIPS

Vorige week donderdag kon je dan ein-de-lijk de eerste aflevering van Temptation Island VIPS 2019 aanschouwen op Videoland. Hoog tijd om je bij te praten over aflevering 2, want morgen kun je die vanaf 09:00 uur al kijken op Videoland.

Beautify zou Beautify niet zijn als we niet in de details je bijpraten over de komende aflevering. Pak de popcorn erbij, want dit seizoen wordt heter dan heet.

Temptation Island VIPS aflevering 2

Temptation Island VIPS aflevering 2 gaat nu al over drama. Pommeline heeft veel opgekropte emoties – Lie is echt niet welkom – en gebruikt Channah als boksbal. “Je bent een hoer.” Maar daar blijft het niet bij, want de confrontaties met de verleiders bij de mannen en verleidsters bij de vrouwen wordt pittig.

Yasmin verliest haar lieve kant als een verleidster haar uitdaagt en Quentin kan nog maar net zijn handen thuis houden als hij agressief wordt benaderd door Roy.

Thomas begint nu al over gevoelens

Wel hopen dat we het fragment van Thomas niet terugzien in aflevering 2. Hij begint namelijk over dat er gevoelens komen hoe dieper ze in Temptation Island VIPS zitten. Ai. Als dat nu al zo is, dan gaat het echt niet goed met zijn relatie. (Ging het trouwens al niet)

Quentin doucht al met een verleidster

Quentin laat meteen al zien dat hij een bad boy is, terwijl Channah ondertussen zwanger is. Hij doucht in Temptation Island VIPS aflevering 2 al met Shané. Hou op met ons hoor, dit MEEN je toch niet? Laten we hopen dat ‘ie daarna alleen naar z’n slaapkamer gaat, want die verleidster is niet bij hem weg te slaan. Channah gaat niet blij zijn tijdens het eerste kampvuur.

Meer Temptation Island VIPS

Reageer op artikel:
Sorry, wat? Quentin doucht al met een verleidster in de volgende aflevering van Temptation Island VIPS
Sluiten