Nice: spa treatments die gebaseerd zijn op jouw favoriete wijn

Hou je van wijn en ben je ook gek op verwendagjes bij de spa? Dan sta je na het lezen van dit artikel waarschijnlijk te popelen bij deze nieuwe spa treatment in Spanje.

In de Spaanse streek Abadia Retuerta LeDomaine kun jij deze zomer terecht voor een spa behandeling die speciaal voor jou geselecteerd wordt op jouw favoriete wijn keuze.

Hoe werkt het?
De nieuwe spa behandeling heet El Santaurio. Bij binnenkomst krijg je de keuze uit drie soorten wijn. Je proeft een beetje van elke wijn en kiest welke je het lekkerste vindt. Bij de drie wijnen horen ook drie oliën. De wijn die het beste bij je past, bepaalt de olie die gebruikt gaat worden tijdens jouw spa behandeling. Niet zo’n wijn liefhebber? In de zomer kun je ook kiezen voor sap en in de winter voor thee. Nadat je jouw favoriet hebt gekozen kun je je heerlijk laten verwennen met de bijbehorende behandeling. De spa is nu nog bezig met het ontwikkelen van de oliën voor het beste resultaat.

Let’s go
Geen beter excuus om heerlijk naar Spanje op vakantie te gaan en deze fijne behandeling te kiezen. Je zal heerlijk relaxed en uitgerust het resort verlaten. Oh, én je mag je favoriete wijn in een fles mee naar huis nemen. Do we need to say more?

Reageer op artikel:
Nice: spa treatments die gebaseerd zijn op jouw favoriete wijn
Sluiten