Inga Stoit
Inga Stoit Life 11 jul 2019

7 x waarom Spanje het ideale land is voor een last minute vakantie met je beste vriendin

Grijp je kans nu het nog kan, want een last minute vakantie met jouw bestie is altijd een goed idee. Twijfelen over het land waar jullie naartoe gaan, is niet nodig. Spanje biedt het namelijk allemaal. Waarom dat zo is? Dat lees jij hier.

Pak jullie koffers in en ga snel nu het nog kan op last minute vakantie naar Spanje.

Last minute vakantie naar Spanje

Alles wat jullie van een vakantie verwachten, vind je namelijk in het land Spanje. Dit is waarom jij en je bestie nu nog willen boeken om volop te genieten in de zon.

1. De zon schijnt er volop

Als jullie het dichterbij huis zoeken, kan het zomaar eens slecht weer zijn. In Spanje is het vaak wel 37 graden, en verkoeling is mogelijk door de heerlijke zee. Daarnaast waait het mindere weer snel over, als het weer een beetje tegenzit. De zon doet haar werk hier fantastisch goed en dat betekent een lekker bruin kleurtje.

2. De Spaanse mannen

Eigenlijk hoeven we hier niks meer over toe te lichten toch? Pfff, de Spaanse mannen – die zijn gewoon onwijs hót.

3. Tapas

Het eten in Spanje is waanzinnig lekker, en het is extra genieten omdat de hele tafel vol staat met kleine porties. Tapas houdt namelijk in, dat je van alles wat kunt proeven. En al die smaken willen wij uiteraard één voor één tot ons nemen. Daar kan een La Cubanita écht niet tegenop hoor.

4. Relax sfeertje

De Spanjaarden staan bekend om hun uitspraak: mañana mañana. Wat betekent: het komt morgen wel. En dat is heerlijk wanneer jullie op vakantie zijn. Dit is hét moment om te genieten en alle stress te laten varen. Van deze relaxte vibe, gaan jullie intens genieten.

5. Siësta

Als jij thuis een middagdutje doet, voel je je misschien schuldig. Je zou moeten werken of aan school. Maar in Spanje is het doen van een siësta de meest normale zaak van de wereld. Jij en je bestie kunnen zoveel middagdutjes doen als jullie maar willen, want die siësta is gewoon nodig hoor. En dat begrijpen de Spanjaarden maar al te goed.

6. Avondleven

In Spanje kunnen jullie zelfs later op de avond nog heerlijk dineren in restaurants. De boulevard is open en de winkels bieden ook in de avond, nog de meest leuke dingen aan. De avonden zijn hier bruisend, en dat betekent volop genieten en stralen tot in de late avond. Slapen doen jullie mañana wel weer.

7. Betaalbaar

Spanje is geen duur land. Je kunt hier uit eten gaan, zonder gelijk al je spaargeld kwijt te zijn. En dat is fijn, want dat betekent: nog een extra bikini scoren op de boulevard. Daarnaast mogen jullie besties vrijwel iedere club gratis in. En dat geld spenderen jullie maar al te graag aan de meest heerlijke cocktails. Dit is dé last minute die jullie willen boeken.

Reageer op artikel:
7 x waarom Spanje het ideale land is voor een last minute vakantie met je beste vriendin
Sluiten