Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 6 feb 2017

Spannend! Stranger Things komt terug en dit is de eerste trailer

Als je het vreselijk vond dat het eerste seizoen van Stranger Things ten einde was en je niet kunt wachten om je opnieuw onder te dompelen in de mysteries, dan hebben we goed nieuws voor je. Er komt dit jaar een tweede seizoen. Dat heeft Netflix gisteravond bekend gemaakt.

Het tweede seizoen heeft een briljante timing. Stranger Things komt namelijk terug op 31 oktober, met Halloween dus. Een beter moment kunnen we ons niet indenken.

In de trailer duiken bizarre monsters op (zoals een reusachtige spin). Ook is Eleven (Millie Bobby Brown) te zien in de trailer wat betekent dat zij er gelukkig ook in zit. Het tweede seizoen belooft nog bizarder, mysterieuzer en donkerder te worden dan het eerste seizoen. En we weten allemaal hoe donker die al was..

Benieuwd hoe het met Eleven is? Wat voor superpowers er worden ontdekt? Welke lichten er dit keer aan zullen gaan? Wat voor zieke experimenten er worden verricht? En natuurlijk hoe de vriendschap zich zal ontwikkelen tussen Eleven en de groep? Je krijgt een mini sneak peak:

Lees ook: Dit zou zomaar eens de stoutste trailer van Fifty Shades Darker kunnen zijn

Reageer op artikel:
Spannend! Stranger Things komt terug en dit is de eerste trailer
Sluiten