Redactietip: de beste series en films van Netflix #32

Het is het einde van de week en dat betekent dat het tijd is voor je wekelijkse Netflix update. Deze keer vertellen we je welke spannende films je vindt in het mega assortiment van Netflix, zodat je op Netflix niet langer hoeft te zoeken naar een nieuwe film om te kijken.

Een film moet boeiend zijn en het liefst ook een beetje spannend. Zonder spanning zijn we namelijk al snel verveeld, vandaar dat we allemaal zo dol zijn op spannende series als La Casa de Papel. Vandaag zetten wij zes films op een rijtje die minstens net zo spannend zijn.

6x spannende films op Netflix

Zin om op het puntje van je stoel te zitten? Dan zijn de volgende films zeker een aanrader.

1. Gone Girl

Nick en Amy zijn al bijna vijf jaar getrouwd, maar dan begint Nick te twijfelen. Als Nick op een dag thuiskomt is Amy verdwenen en lijkt het er ineens op dat hij de schuldige is.

Gone Girl Official Trailer #2 (2014) – Ben Affleck, Rosamund Pike Movie HD

Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Like us on FACEBOOK: http://goo.gl/dHs73 Follow us on TWITTER: http://bit.ly/1ghOWmt Gone Girl Official Trailer #2 (2014) – Ben Affleck, Rosamund Pike Movie HD A woman mysteriously disappears on the day of her wedding anniversary. Based on the novel, “Gone Girl.”

2. The Roommate

Als Sara aan haar eerste jaar op de universiteit begint wordt ze in een kamer geplaatst met Rebecca. Rebecca en Sara worden vriendinnen, maar na een tijdje begint Rebecca een beetje obsessief gedrag te vertonen en krijgt het verhaal een rare wending.

The Roommate Official Trailer #1 – (2011) HD

The Roommate movie clips: http://j.mp/1JcAPzL BUY THE MOVIE: http://amzn.to/soEGDt Don’t miss the HOTTEST NEW TRAILERS: http://bit.ly/1u2y6pr CLIP DESCRIPTION: With over 16 million college students in the US, the chances of getting a psycho roommate are very good. When these beautiful co-eds learn that Rebecca (Leighton Meester) has stopped taking her pills, there is little chance they’ll be saved by the bell.

3. Obsessed

Uhm hallo, Beyoncé speelt de hoofdrol in deze film en dat is al reden genoeg om te kijken. Het verhaal gaat over Derek die een leuk gezin heeft en alles op het spel zet voor zijn nieuwe aantrekkelijke assistente. Toch besluit hij zijn gezin trouw te blijven, maar daar is zijn minnares het niet mee eens.

Watch the trailer for OBSESSED – In Theaters 4/24/09

Visit the official movie site at http://AreYouObsessed.com. In Theaters 4/24/09.

4. 21

Om zijn schoolgeld te betalen reist Ben ieder weekend af naar Las Vegas om met een groep topstudenten de Black Jack uitkomsten te manipuleren. Ze verdienen bakken met geld, totdat ze te veel risico’s nemen.

21 Movie Trailer – First Look

MIT students rob casinos blind…!!!! http://www.sonypictures.com/movies/21/index.html?youtube Based on the book Bringing Down the House

5. Colombiana

De Colombiaanse Cataleya zag als kind hoe haar ouders op brute wijze vermoord werden. Hierdoor is zij zelf een koelbloedige huurmoordenares geworden, met als doel wraak nemen op de man die haar ouders om het leven bracht.

Colombiana – Trailer

Release Date: 26 August 2011 (United States) In the action film Colombiana, Zoe Saldana plays Cataleya, a young woman who has grown up to be an assassin after witnessing the murder of her parents as a child.

6. The Impossible

Dit waargebeurde verhaal gaat over een familie die het tsunami van Thailand in 2004 meemaakte. Een relaxte dag aan het zwembad verandert abrupt in een hel als de tsunami het land bereikt en iedereen moet vechten voor zijn of haar leven.

The Impossible NEW TRAILER (2012) Ewan McGregor, Naomi Watts Movie HD

Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Like us on FACEBOOK: http://goo.gl/dHs73 Follow us on TWITTER: http://bit.ly/1ghOWmt The Impossible NEW TRAILER (2012) Ewan McGregor, Naomi Watts Movie HD An account of a family caught, with tens of thousands of strangers, in the mayhem of one of the worst natural catastrophes of our time.

Lees ook: Verkies je Netflix boven feesten? Dan word je héél succesvol in het leven

Reageer op artikel:
Redactietip: de beste series en films van Netflix #32
Sluiten