Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Partnerbijdrage 17 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Voor deze spannende cadeaus blijf jij thuis met kerst

Tel jij – ondanks de corona-maatregelen die alles dit jaar wat anders maken – af naar de feestdagen? Omdat we weten dat jij er nu stiekem al naar verlangt om extra tijd door te brengen in bed, hebben we de spannendste cadeaus voor onder de kerstboom vast voor je op een rijtje gezet.

December is misschien wel de meest romantische maand van het jaar. Alles is versierd, de lichtjes branden en na een wandeling in de kou is het nog fijner om binnen bij de kerstboom op te warmen. Zelfs als deze feestmaand er anders uitziet dan je had gedacht, kun je er in elk geval samen met je partner nog wat spannends van maken. Of alleen, want die tijd voor jezelf is met deze aanbiedingen van EasyToys ook zo gevuld. We hebben ze opgedeeld in drie categorieën. Ga jij voor een kerst vol hoogtepunten?

Sexy en spannend

Een erotische massage met een speciale massagekaars of drinkbare massageolie zijn perfect om op te warmen. Origineel om cadeau te geven en spannend om samen uit te pakken. Een vibrerend ei wat je kunt inbrengen en waarvan je de afstandbediening aan je partner kunt geven, zorgt voor stiekem genot tijdens het kerstdiner of gewoon samen op de bank of in bed. Maar er is natuurlijk niets sexiers dan jijzelf, dus vergeet vooral niet jezelf of je partner een mooi lingeriesetje cadeau te geven.

Op en top luxe

Zeker als het om een spannend cadeau (voor jezelf) gaat, is de look belangrijk. Lucky you: seksspeeltjes met een mooie, luxe uitstraling zijn er tegenwoordig genoeg. Vergeet de plastic, fluorescerende vibrator even – in elk geval deze decembermaand – want bij al die glitter en glamour moeten jouw toys natuurlijk niet uit de toon vallen. Een clitorisstimulator in matzwart met goud design, roségouden kegeltjes om in te brengen en je bekkenbodemspieren te trainen of een glanzende, bordeauxrode vibrator: het staat allemaal sjiekerdepiep op je nachtkastje.

Verrassend

Oké, zo’n verpakt kerstcadeau is al een surprise op zich, maar met deze geschenken voor onder de boom zorg je echt voor een verrassend effect. De Loveboxxx bijvoorbeeld is een mooi verpakt cadeaupakket vol seksspeeltjes. Voor jou, voor hem of voor jullie samen. Ook leuk als je nog geen ervaring hebt met speeltjes, maar wel zin hebt om eens iets uit te proberen. Erotische spellen zorgen voor een opwindende avond omdat ze allerlei vragen en opdrachten bevatten die zowel voor jou als degene met wie je het spel speelt een verrassing zijn. Zo heb je erotische edities van het bekende spel Truth or Dare en bestaat er een Hart voor Voorspel, waarmee je de boel vanaf het eerste moment al opzweept.

Ps: op 25, 26 en 27 december zijn het Christmas Shopping Days bij EasyToys, waarbij de kortingen oplopen tot wel 57 procent!

 

In samenwerking met Easytoys

Reageer op artikel:
Voor deze spannende cadeaus blijf jij thuis met kerst
Sluiten