Renée
Renée | LinkedIn Life 6 jun 2019

Redactietip: de beste series en films van Netflix #23

Het is het einde van de week en dat betekent dat het tijd is voor je wekelijkse Netflix update. Deze keer vertellen we je wat de leukste spannende series van dit moment zijn, zodat je op Netflix niet langer hoeft te zoeken naar een nieuwe serie of film om te kijken.

Deze keer lichten we geen films uit, maar series die lekker wegkijken als je samen met je lover op de bank zit. Of alleen thuis bent en geen zin hebt in zoetsappig gedoe.

Spannende series op Netflix

Er staan genoeg spannende series op Netflix, maar welke zijn nu echt de moeite waard om te kijken? Hierbij onze favorieten op een rij:

1. Queen of the South

De vriend van Teresa is drugshandelaar en wordt vermoord. Daarop besluit ze om te vluchten naar Spanje, waar ze de grootste drugssmokkelaar wil worden om wraak te nemen op de daders.

2. Parfum

Als zes kinderen op een kostschool bevriend raken omdat ze interesse hebben in geuren, wordt één van hen vermoord. Tijdens de verhoringen door de politie komen er bizarre geheimen boven water.

3. The Bodyguard

Oorlogsveteraan David is op het verkeerde moment op de verkeerde plek. Met zijn skills zorgt hij ervoor dat een trein niet wordt opgeblazen, waarna hij de functie als bodyguard van een belangrijke politica krijgt aangeboden.

4. Safe

Alleenstaande vader Tom heeft twee tienerdochters. Voor hen zet hij alles op alles om ze veilig te houden. Als één van de meiden na een feestje niet thuiskomt slaat de paniek toe. Tom wacht niet op de politie, maar begint gelijk met zoeken. Daardoor ontdekt hij duistere buurtgeheimen.

5. La Trêve

Inspecteur Yoann Peeters keert met zijn dochter terug naar Heideveld, waar hij ooit opgroeide. Dit is na een mislukte operatie in Brussel. Precies op dat moment wordt er een lijk van een jonge voetballer gevonden. Hij duikt in de case.

Zie ook -> Redactietip: de beste series en films van Netflix #22

NSMBL

Reageer op artikel:
Redactietip: de beste series en films van Netflix #23
Sluiten