Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 28 dec 2017

Zien: Het vervolg van Riverdale seizoen 2 zie je in deze nieuwe teaser

Op het eind van het jaar worden we niet alleen beloond met fijne feestjes, maar ook met heerlijk wat vrije dagen. Maar helaas zit er ook een keerzijde aan. Veel series houden ook even een pauze en gaan pas in het nieuwe seizoen verder. En Riverdale is er helaas ééń van. Maar we hebben wel wat anders leuks voor je klaar staan voor in de tussentijd: de teaser van seizoen 2.

Net zoals het hele jaar, zijn ook de eerste paar afleveringen van Riverdale seizoen 2 voorbij gevlogen. Alsof het niks is. We verheugen ons nu al op de volgende reeks afleveringen van het tweede seizoen. En met deze teaser van Riverdale al helemaal.

Teaser van Riverdale seizoen 2 deel 2

Daar zijn makers van series goed in, ons zó nieuwsgierig maken dat we haast wel moeten kijken. Anders blijven die vragen maar in ons hoofd ronddwalen. En ook dit keer is het goed gelukt. De laatste aflevering van het eerste deel van het tweede seizoen heeft ons weer op hol doen slaan. En na deze teaser zitten we al helemaal ongeduldig te wezen.

In de teaser zien we ein-de-lijk de broer van Betty en Polly en lijkt er een fikse vechtpartij te komen. Ook de huilende en verbaasde gezichten in de teaser beloven niet heel veel goeds. Speculeren kunnen we tot in het oneinige, maar zeker weten doen we het pas na 17 januari. Want dan gaat de serie weer lekker verder.

In de tussentijd ben je hier wel even zoet mee: Dit zijn de 7 leukste kerstfilms die je oneindig vaak wil kijken

Reageer op artikel:
Zien: Het vervolg van Riverdale seizoen 2 zie je in deze nieuwe teaser
Sluiten