Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 23 okt 2017

De een-na-laatste aflevering van Penoza was shocking en we kunnen niet wachten tot volgende week zondag

De zondagavond staat standaard in het teken van spanning, huilen, nagels bijten en soms even een lachmomentje. Penoza hield ons ieder weekend bezig, tot komende zondag. Dan vindt namelijk de aller-, aller-, allerlaatste aflevering ooit plaats. Dat ons dan wat te wachten staat, is onvermijdelijk. Maar gister was me ook even een momentje.

Spectaculair, dat was het gister zeker. En spannend. En huilerig. En dan was het nog niet eens de allerlaatste aflevering van de fantastische serie. Gister was er ook eentje waar we nog lang over na kunnen praten.

Voorlaatste aflevering Penoza

Gister konden we allemaal zien wat er gebeurde rondom Storm, de partner van Nathalie. Hij stapte naar de politie, wat behoorlijk wat gevolgen voor hem heeft gehad. Want zijn actie bleef natuurlijk niet onopgemerkt.

Om hem ‘op te ruimen’ werd Berry ingeschakeld. In een bloedstollende scène zagen we gister allemaal hoe hij naar de speeltuin ging waar op dat moment Storm met zijn dochtertje aan het spelen was. Wie na dat moment nog nagels overhad..

Hoewel Carmen er nog van alles aan deed om het te voorkomen, was het moment daar. In het bos. En een pistool. Met Berry en Storm. Berry had one job, en hij slaagde. Rust zacht, Storm..

Maar Nathalie laat dat niet zomaar gebeuren. Toen zij het nieuws hoorde, reed ze vol in op Berry. Gas erop en gaan, dacht ze vast. Het is wel nog altijd spannend of hij nu nog leeft of niet.

Iedereen leefde mee

Het leek wel alsof heel Nederland gister voor de buis zat gekluisterd. En niet gek ook, dat sommige mensen even iets wilden delen.

Zondag is het beeldscherm voor de allerlaatste keer gevuld met Carmen, Nathalie en alle anderen. Wij kunnen niet wachten, maar vinden het tegelijkertijd ontzettend jammer dat de serie nu ècht afgelopen is.

Om je tijd op te vullen straks, is dit misschien wel wat: Dit zijn de nieuwe films en series op Netflix waarvoor je komende maand thuis wil blijven

Reageer op artikel:
De een-na-laatste aflevering van Penoza was shocking en we kunnen niet wachten tot volgende week zondag
Sluiten