Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 10 mei 2020

Koele kikkers opgelet: 4 x spanning en sensatie op Netflix

Het is weer tijd voor spanning en sensatie op Netflix. We leven al weken in een constante rust, er gebeurt niet zo veel meer in ons leven, en al helemaal niets spannends. Dus wat dachten jullie ervan om de spanning dan maar zelf toe te voegen door middel van deze spannende series op Netflix? Wij zijn in ieder geval al begonnen en zijn verslaafd.

Netflix

Wij hebben weer een giga spannende verzameling gemaakt van series op Netflix. We hebben voor ieder wat wils, denk aan oorlogen, modeontwerpers tot aan kidnapping. Voor welke spannende serie op Netflix ga jij?

1. Fauda

Over deze serie op Netflix kunnen wij niet ophouden met praten. Deze spannende serie gaat over de verhouding tussen de Palestijnen en de Israëliërs en over het Israëlische undercoverteam in de Westelijke Jordaanoever. Fauda bestaat uit drie seizoenen. Jullie kunnen met deze serie dus zeker even vooruit. En geloof ons, je kijkt ze alle drie in één adem uit.

2. The missing

De schakel tussen de drie losstaande verhalen (seizoenen) van The Missing is de Franse rechercheur Jean Baptiste, een hoogst intelligente zachtmoedige man, die het oplossen van zijn zaak belangrijker vindt dan de rust die hij na zijn chemokuur moet nemen. Elk verhaal is reuze spannend en het laatste seizoen speelt zich zelfs af in Amsterdam. Kijken dus.

3. Versace

Deze spannende serie gaat per aflevering terug in de tijd, want voor de moord op Versace doodde Cunanan vier andere mannen. Per aflevering kom je steeds een stukje dichterbij de moord en de moordenaar. Over het motief van de moordenaar is eigenlijk weinig bekend. Wel heeft hij Versace een aantal keer ontmoet in San Francisco.

4. Bodyguard

Deze politieke thriller richt zich op een moedige oorlogsveteraan die wordt aangewezen om de minister van Binnenlandse zaken te beschermen. De twee komen echter lijnrecht tegenover elkaar te staan wanneer zij erachter komen hoe zij in de politiek staan. En trouwens… Menig vrouwenhart smelt weg bij bodyguard David Budd (hoofdrolspeler Richard Madden) en zijn strakke kaaklijn. Pak de popcorn er maar vast bij.

Lees ook: 4 spannende series op Netflix waar je 100% verslaafd aan raakt

Reageer op artikel:
Koele kikkers opgelet: 4 x spanning en sensatie op Netflix
Sluiten