Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 14 jan 2019

Jij kan dit ook! Dankzij dit trucje spaar je 1456 euro extra per jaar

Die fantastische designertas is duur, dat reisje naar Bali is duur en dan hebben we het nog niet eens over de dagelijkse boodschappen. Wil het maar niet lukken met sparen? Maak je geen zorgen want met dit trucje gaat het zelfs jou lukken om bijna 1500 euro opzij te zetten.

Sparen is ontzettend moeilijk. Al helemaal als je veel leuke dingen wilt doen met vriendinnen of je lover. Wekelijks gaan uiteten hakt er ongetwijfeld in op je bankrekening. Toch heb jij dankzij dit trucje aan het eind van het jaar een flink bedrag op je rekening staan.

Trucje om te sparen

De 365-Day Money Challenge is een makkelijk trucje waardoor je ongemerkt een flink bedrag opspaart. Sterker nog, het gaat om 1465 euro per jaar en daar wordt jij natuurlijk hartstikke vrolijk van.

De truc is om dagelijks een kleine hoeveelheid van je geld opzij te zetten. Deze kleine bedragen mis je amper, en je vergeet hoeveel je aan het eind van het jaar wel niet hebt opgespaard.

Weekschema voor het sparen

Kies een dag uit waarop je start, laten we als voorbeeld maandag nemen. Op maandag zet je 1 euro op een aparte spaarrekening (of lekker ouderwets in je spaarpot). Op dinsdag zet je 2 euro apart, op woensdag 3 euro, op donderdag 4 euro, enzovoorts.

Reken door tot zondag en stort op die dag 7 euro op je rekening. Dit komt uit op een totaalbedrag van 28 euro per week. Vermenigvuldig 28 euro met de 52 weken die het jaar telt en zo kom je op een bedrag uit van 1456 euro. Steek die maar in je broekzak (of geef dit lekker uit in je favoriete winkel).

Wil jij meer dan 1456 euro sparen? Probeer dan dit trucje eens.

Miljonair worden? Dan moet je iedere dag dit bedrag sparen

Pretty 52

Reageer op artikel:
Jij kan dit ook! Dankzij dit trucje spaar je 1456 euro extra per jaar
Sluiten