Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 19 okt 2017

Sparkly! Er bestaat nu unicorn snot lipgloss waar je lippen betoverend mooi van gaan stralen

Alles waar unicorns in verweven zijn, is magisch. Zo kun je je badkamer omtoveren tot een privédisco met deze unicorn badstop en je dinertje een sprookjesachtige twist geven met deze unicorn pizza. Dit keer krijgen je lippen de eer om betoverd te worden.

Sprankelende lippen willen we allemaal wel. En we kennen allemaal ook wel iemand die zulke lippen heeft waar je jaloers van wordt. Maar dit is niet meer nodig, want jouw lippen kunnen er binnenkort ook zo fantastisch uitzien. Of misschien nog wel beter.

Unicorn snot lipgloss

We presenteren: unicorn snot lipgloss. Dat is geen echte snot van iets wat op een unicorn lijkt, maar wel een niet-plakkerige gloss vol met glitters. Het ruikt heerlijk zoet en je kunt ook nog eens kiezen tussen verschillende kleuren. We hadden ook niet anders verwacht van een unicorn-product.

Eén glitterglossje kost nog niet eens 7 euro en je bestelt het via deze website. Met de verzendkosten erbij kost het je ongeveer een tientje. Voor dat geld kun wil je je lippen toch wel een fantastisch make-over geven?

En als je van theeleuten houdt, dan wil je dit ook nu meteen aanschaffen: ZO LEUK! Unicorn thee is hier en het is het magische drankje waar iedere vrouw blij van wordt

Reageer op artikel:
Sparkly! Er bestaat nu unicorn snot lipgloss waar je lippen betoverend mooi van gaan stralen
Sluiten