Speciaal voor mama’s: tips om er binnen no time fabulous uit te zien

Mama’s, mogen wij even jullie aandacht? Vanaf het moment dat je je babylief op de wereld hebt gezet ben je er 24/7 mee bezig. Vol liefde, maar je me-time gaat grotendeels verloren. Hierbij simpele tips waardoor je efficiënter wordt in die oh zo belangrijke me-time. Een ode aan alle mama’s die deze tijd voor zichzelf blijven vrijmaken.

1. Haar

Was ‘s avonds je haar en föhn het een paar minuten iets droog. Vlecht vervolgens je haar of bind het in een knotje bovenop je hoofd voor een perfecte slag de volgende dag. Zit het de volgende ochtend niet mooi? Dan kun je altijd een minuutje een beroep doen op je stijltang voor die paar vervelende plukjes. Of bind het opnieuw in een hoge knot of prachtige vlecht.

2. Make-up

Geen tijd meer voor uitgebreide make-up? Met wat concealer verdwijnen je wallen (zelfs na een zware nacht), met wat blush krijg je een gezonde kleur, en een likje mascara doet je ogen groter lijken. Verslaafd aan foundation? Gebruik BB cream: huidverzorging en foundation in één. Scheelt ook weer tijd. Gebruik bijvoorbeeld de Clinique Chubby stick voor je wangen. In één sweep een gezond blosje. Scrub als laatste na het tandenpoetsen nog even je lippen met je tandenborstel voor een gezond kleurtje.

3. Parfum

Zet je luchtje binnen handbereik. Manlief is vast erg blij als je naar heerlijke bloemetjes ruikt in plaats van minder lekkere baby luchtjes.

4. Nagels

Pretty nagels krijg je door een emmertje te pakken en daar ijskoud water in te doen. Als je je nagels hebt gelakt breng je je handen onder water voor ongeveer drie minuten. Resultaat? Keiharde nagels en geen risico als je je baby vastpakt.

Reageer op artikel:
Speciaal voor mama’s: tips om er binnen no time fabulous uit te zien
Sluiten