Audrey Garot
Audrey Garot Reality 13 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Special Forces VIPS keert terug! Het tweede seizoen is op deze datum te zien

Goed nieuws: Special Forces VIPS komt terug! Het eerste seizoen met onder andere Gaby Blaaser en Dave Roelvink was een groot succes, dus vandaar dat het programma terugkeert met een tweede seizoen! Elf bekende Nederlanders doen mee aan de zwaarste training van hun leven onder leiding van oud-Special Forces operators.

En wij hebben de eerste teaser die we met jullie kunnen delen.

Special Forces VIPS keert terug

In het reality-programma Special Forces VIPS geven elf BN’ers de controle uit handen en is opgeven geen optie. Onder leiding van oud-Special Forces operators ondergaan ze de loodzware mentale en fysieke vorming. Ze worden gestript van hun naam, privacy en autonomie; ze zijn slechts een nummer. De BN’ers worden uitgedaagd hun grenzen mijlenver te verleggen. Tijdens de training leven ze totaal geïsoleerd, diep in de bossen van Slovenië en weg van het thuisfront. Ze hebben alleen elkaar. Hoe ver durven ze te gaan? En wie overwint zichzelf?

Special Forces training

Het programma Special Forces VIPS gaat zeker niet makkelijk worden voor de deelnemers. De training is namelijk samengesteld en gebaseerd op de realistische Special Forces training, welke de zwaarste training van Nederland is. De deelnemers komen zichzelf keihard tegen en staan oog in oog met hun grootste angsten. De Special Operations Forces zijn de speciaal getrainde militaire eenheden van de Nederlandse Defensie. De eisen voor de S.O.F.-opleiding zijn de allerhoogste van de Nederlandse krijgsmacht. Dat klinkt al behoorlijk heftig! Wie er aan het nieuwe seizoen meedoen is helaas nog niet bekend.

Gelukkig hoeven we niet heel lang meer te wachten voordat we weer kunnen genieten van dit programma. Special Forces VIPS is namelijk vanaf 2 november wekelijks te zien op Videoland. YAY! Ook hebben wij alvast de teaser van het programma die wij met jullie kunnen delen om alvast in de stemming te komen.

Special Forces VIPS is vanaf woensdag 2 november wekelijks exclusief te zien bij Videoland.

Netflix komt met nieuwe film ‘The Takeover’ met Holly Mae Brood in de hoofdrol