Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 23 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Kattenbaasjes opgelet! Je kunt je kat nu laten wonen in het Witte Huis

Omdat jouw kat natuurlijk je allerbeste vriend is, verdient hij ook een pawsome paleisje. Poopy Cat heeft speciaal voor jouw huisdier de tofste speelhuisjes van duurzaam karton ontworpen.
Wat is er nou leuker dan je kat een eigen huisje geven om in te wonen? Nou, een huis dat bijvoorbeeld de Taj Mahal is, een Amsterdamse grachtenpandje of het Witte Huis.

Ben je met Donald Trump in de toren niet meer zo’n fan van het Witte Huis? Dan kun je kiezen uit genoeg andere designs. Geen kat? Niet getreurd, de huisjes zijn ook geschikt voor hamsters, konijnen en andere kleine knagers.

Je kat in het Witte Huis

Niet alleen de designs van deze huisjes zijn super tof maar wist je ook dat je jouw kat echt gelukkiger kunt maken met een huisje van karton? Onderzoekers van de Universiteit van Utrecht hebben hier onlangs onderzoek naar gedaan.

Wat blijkt? Katten mét een kartonnen doos zijn veel minder gestrest dan katten zonder kartonnen doos. Vluchtgedrag zit namelijk in de genen van deze lieve diertjes en daarom worden ze relaxed van het hebben van een eigen plekje.

Wij schaffen die natuurlijk met liefde en plezier voor ze aan, en het komt helemaal niet slecht uit dat deze huisjes ook nog eens super goed in ons interieur passen.

De speelhuisjes kosten tussen de 17 en 40 euro en je kunt ze hier bestellen.

Reageer op artikel:
Kattenbaasjes opgelet! Je kunt je kat nu laten wonen in het Witte Huis
Sluiten