Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Life 18 december 2019

Goals! Jij en je vriendinnen kunnen weer even kind zijn in deze enorme speeltuin voor volwassenen

Hoe ouder je wordt, hoe vaker je verlangt naar je kinderjaren. Meiden, jullie zijn gehoord. In Sevenum naast de A67 komt een gigantisch grote hal met cafés, bowlingbanen en een indoor surfbaan.

Niets fijner dan weer even kind zijn. Onbezorgd spelen maar dan wel met je volwassen vriendinnen. En dit keer eindigen jullie niet met patat en Fristi maar met wijn en hapjes.

60seven wordt de nieuwe hangplek voor volwassenen

Dit fantastische idee genaamd 60seven komt van het Limburgs Uitje. Voorheen deden ze al hindernisparcours, bubblevoetbal en sumoworstelen. Maar nu komen ze dus met een overdekte speeltuin voor volwassenen.

Op de tweede etage komen er allemaal uitdagende hindernisbanen en spellen. Op de begane grond komen maar liefst acht bowlingbanen. Maar bijvoorbeeld ook een kunststof baan voor curling en jeu de boulesbanen. Maar daar houdt het niet op, je zit hier ook goed voor beerpong, quizzen en darten.

Het café uit de tv-serie Friends is er ook

Ja echt, het café uit de tv-serie Friends wordt tot in detail nagebouwd. Hoe fantastisch is het om daar een wijntje te doen met de meiden? Daarnaast is er ook een Irish pub, pianobar, veerhouse en sportsbar. Perfect voor een date met je lover.

speeltuin voor volwassenen
60Seven

Deze speeltuin voor volwassenen gaat helemaal de sfeer van Las Vegas en New York uitstralen. Je kunt hier dus terecht voor hamburgers, pizza’s en cheesecake. Hoezo food heaven?

Nog even geduld

Helaas moeten we nog even wachten totdat we naar deze speeltuin voor volwassenen kunnen. Volgens de eigenaar moet het plan nog door allerlei gemeentelijke procedures. De verwachting is dat de bouw medio 2020 kan beginnen.

speeltuin voor volwassenen

Nog even wachten meiden, maar dit wordt sowieso het leukste uitje ooit.

Meer over leuke uitjes met de meiden:

Ad.nl

Reageer op artikel:
Goals! Jij en je vriendinnen kunnen weer even kind zijn in deze enorme speeltuin voor volwassenen
Sluiten