Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 13 mrt 2018

Hallo perfecte bijbaan! Je kunt geld verdienen door spelletjes te spelen

Wie op zoek is naar een bijbaan hoeft niet langer verder te zoeken. Tenminste... als je gek bent op spellen spelen. Enigma Distribution, dat zo'n drieduizend spellen uitgeeft, is namelijk op zoek naar jou.

Je carrière beginnen door spellen spelen is natuurlijk een fantastisch vooruitzicht. En eerlijk is eerlijk, waarom zou je achter de kassa zitten bij de Albert Heijn als je óók geld kunt krijgen door je favoriete spel te promoten? Niks mis met Albert Heijn natuurlijk, maar deze vacature is wel héél leuk.

Vacature voor spellen spelen

Enigma Distributions, onder andere bekend van Ticket to Ride, Exploding Kittens en Pandemic, heeft onlangs een vacature online gezet waarmee het bedrijf de fantastische bijbaan onder de aandacht probeert te brengen. Het bedrijf zoekt verschillende representatieve en enthousiaste demospelers die in ruil voor salaris ‘spellen spelen’ op hun cv willen zetten.

Wat ga je doen?

Het is de bedoeling dat je spellen demonstreert op festivals, evenementen en in winkels. Dat doe je alleen of met iemand anders. Vraag dus meteen of je bestie ook solliciteert, want wie weet mogen jullie dan wel samen op pad. Goals.

De voorwaarden

Zo lang je een spelletjesliefhebber bent, hbo of wo studeert of hebt afgerond en flexibel inzetbaar bent, lijk je al geschikt voor de functie. Oh, en je moet bereid zijn om op verschillende plekken in het land te werken. Maar dan heb je waarschijnlijk wél een top bijbaan.

Reageer op artikel:
Hallo perfecte bijbaan! Je kunt geld verdienen door spelletjes te spelen
Sluiten