Inga Stoit
Inga Stoit Life 30 jul 2018

Oh yes! Er komt een spelletjesfestival naar Utrecht

Ben jij ook zo’n fan van spelletjes? Goed nieuws voor jou: er komt namelijk een spelletjesfestival naar Utrecht. Het festival heet ‘De Escapade’ en de locatie is bij de oude gevangenis Wolvenplein. Save the date (20 oktober), als jij een echte spelletjesfanaat bent.

Jij houdt van spelletjesavonden met de girls. En als de meiden er geen zin in hebben, trommel jij je vriend of familie op. Spelletjes zijn nou eenmaal jouw ding, en daarom is dit festival een groot feestje. Dit wordt voor jou de meest gelukkige plek op aarde.

Spelletjesfestival

‘De Escapade’ draait volledig om spelletjes. Denk aan: bordspellen, pubquizen, escape rooms en nog meer leuks. Er zijn ook veel bekende Hollandse spelletjes, deze kun jij hier levensgroot spelen. De keuze in spellen is haast teveel om op te noemen. Je kunt er zelfs apenkooien of een VR experience ondergaan.

Utrecht

Naast alle sushi festivals, gin-festivals en dergelijke, vonden de bedenkers van Escape Room, het tijd voor een spelletjes festival. Vandaar ‘De Escapade’ op 20 oktober bij gevangenis Wolvenplein.

Je kunt hier alvast een ticket kopen voor 17,50 euro. Je koopt een ticket voor 12.00 – 17.00 uur of 17.00 – 22.00 uur. Je kan ook een VIP ticket voor de hele dag kopen, voor 75,00 euro.

Zet je vriendinnen vast maar even op scherp, want dit is het ideale girl squad uitje voor jullie.

Indebuurt

Reageer op artikel:
Oh yes! Er komt een spelletjesfestival naar Utrecht
Sluiten