Emma Plasmans
Emma Plasmans Beauty en Style 6 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Sun is shining – De beste lippenbalsems met SPF op een rij

We weten allemaal dat het héél belangrijk is om je in te smeren met zonnebrand, óók als de zon niet schijnt. We weten sinds kort ook dat het belangrijk is om je haar tegen de zon te beschermen. Maar bescherm je je lippen ook al wel genoeg door lippenbalsems met SPF te gebruiken? Je lippen verbranden namelijk sneller dan je denkt.

Om deze reden hebben wij de beste lippenbalsems met SPF op een rij gezet. Thank us later.

Lippenbalsems met SPF

1. Lippenbalsem met SPF 15 van Bobbi Brown, €25,24

Deze balm gaat gelijk aan de slag, voelt niet vet aan en geeft een goede bescherming. Draag de balsem alleen voor een natuurlijke look of over een lipliner of lipstick heen.

Bron: Bobbi Brown

2. Everon lippenbalsem van Weleda, €5,09

Everon Lippenbalsem beschermt lippen en voorkomt schrale en branderige lippen. Het leuke hieraan is: dat het product 100% natuurlijk is.

Bron: Weleda

3. Lippenbalsem van Burt’s Bees, €4,25

Met de Burt’s Bees All-Weather Lippenbalsem SPF15 bescherm je de kwetsbare huid van je lippen tegen UVA en UVB en zo voorkom je droge en schrale lippen.

Bron: Douglas

4. Sun Protect van Labello, €3,55

Deze variant van Labello is altijd goed. Het ruikt heerlijk en je kan er 100% van op aan. Het bevat 30 SPF en is waterproof. Met deze stick ben je helemaal ready to tan.

Bron: Labello

5. Lippenbalm SPF 30 van Salt & Stone, €6,00

Wil je zowel SPF bescherming als hydratatie voor je lippen? Look no further. Deze lippenbalsem van SALT & STONE geeft SPF30 bescherming tegen de zon, en houdt je lippen tegelijkertijd ultra zacht.

Bron: Greenbeauty Market

6. SPF50+ van Bondi Sands, 6,12

Bondi Sands Sunscreen Lip Balm SPF50+ hydrateert, beschermt en verzacht droge lippen met voedende kokosnoot. Do we need say more?

Bron: Bondi Sands

Lees ook: Beautify test: dit zijn de lekkerste lippenbalsems om altijd bij je te hebben

Reageer op artikel:
Sun is shining – De beste lippenbalsems met SPF op een rij
Sluiten