Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 13 november 2017

YEAAAAH! Alle 5 de Spice Girls komen terug met een album én een tv special

Vroeger waren de Spice Girls álles. Op je kamer eindeloos dansen op al je favoriete nummers, posters ophangen aan je muur, plakplaatjes kopen voor in je spaaralbum en je poeziealbum had ook nog eens op de voorkant de Spice Girls. Sinds ze zijn gestopt missen we ze wel een beetje. Maar je kunt binnenkort je tienerhart weer ophalen want de Spice Girls komen terug.

Oke oke, we hebben de Spice Girls al één keer eerder terug gehad. Eind 2007 gaven de meiden een reeks reünieconcerten, genaamd The Return of the Spice Girls en in 2012 traden ze op op de Olympische Spelen in Londen. Maar echt een album hebben we niet meer gezien. Maar nu komen de Spice Girls terug.

Spice Girls komen terug

Er zijn ook al heel lang geruchten dat de meiden niet allemaal door één deur kunnen. Mel B schijnt ruzie te houden met Mel C. Toen Mel C haar nieuwe video lanceerde dit jaar, waren alle meiden in de clip te zien behalve Mel B. Maar, ze schijnen het te hebben bijgelegd want de reünie komt er echt.

Posh spice, Baby spice, Ginger spice, Sporty spice en Scary spice komen bij elkaar. When 5 becomes 1 . Oh wat een héérlijk vooruitzicht. Er schijnt een nieuw album te komen én een tv special rondom de Spice meiden.

Waren we vroeger fan van de Spice Girls, nu zijn we dat van Pretty Little Liars. En Pretty Little Liars komt terug voor met een spin-off serie.

Reageer op artikel:
YEAAAAH! Alle 5 de Spice Girls komen terug met een album én een tv special
Sluiten