Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 29 juli 2017

Voor alle spicy lovers: Deze saus is 20 keer heter dan tabasco

Een boterham met avocado is niet compleet zonder sriracha. Je curry is niet zo lekker zonder een schep sambal. En een beetje chili mag niet ontbreken in je Thaise salade. Je zweet nog liever de tent uit dan dat je een smakeloze hap voorgeschoteld krijgt. Pittig eten is leven.

Spice it up baby

Mensen kijken je soms verbaasd aan hoe pittig jij je eten maakt. Maar niets is lekkerder dan dat brandende gevoel. Tijd voor een next level saus? Die is er nu.

Tabasco heeft een nieuwe saus uitgebracht die naar verluidt maar liefst twintig keer zo pikant is als de tabascosaus zoals je hem kent. Hij draagt dan ook de toepasselijke naam: ‘Scorpion Sauce’. Het geheim? Scorpion pepper. Een peper die één van de heetste ter wereld is. Verder is er nog een beetje guave, ananas en tabasco aan toegevoegd.

Deze wil ik zo graag proberen

Hebben? Je bent niet de enige die staat te springen om dit te proberen. Hij is namelijk nu al uitverkocht. OH NO. Hij was tot nu toe alleen te verkrijgen in de Verenigde Staten maar Tabasco kondigde aan een wachtlijst open te stellen. Zo kun jij ook een flesje ter waarde van 6,70 euro bemachtigen wanneer er een nieuwe lading wordt geproduceerd.

Kan je niet wachten? Dan kan je de ‘Scorpion Sauce’ enkel op tweedehandswebsites op de kop tikken. Daar worden al torenhoge prijzen gevraagd. Heb jij 115 euro over voor een flesje of wacht je nog even met je mond verbranden?


LEES OOK:
YES! Pittig eten kan je leven verlengen

Reageer op artikel:
Voor alle spicy lovers: Deze saus is 20 keer heter dan tabasco
Sluiten