Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 1 september 2017

Goed nieuws: Er komt weer een spin-off van How I Met Your Mother

Er zijn eerder pogingen gedaan voor een spin-off van How I Met Your Mother in de afgelopen vier jaar. Maar een echt succes bleef uit. Maar gelukkig wil een team van schrijvers de serie weer nieuw leven inblazen. Hell yeah.

Komen ze dan eindelijk terug?

Ja, bereid je maar voor en doe alvast een vreugdedansje. Grote kans dat we de cast van How I Met Your Mother binnenkort weer kunnen bewonderen in MacLaren’s Pub. Dana Walden, de voorzitter van Fox, verklapte dat er op dit moment wordt gewerkt aan een compleet nieuwe spin-off van de geweldige serie.

Grote kans dat How I Met Your Father niet de naam wordt. De eerste spin-off werd geschreven in 2013, een paar maanden nadat het laatste seizoen van de serie was gedraaid. De HIMYM bedenkers maakten How I Met Your Dad, maar het bloedde al snel dood. Ook How I Met Your Father werd niet zo’n succes.

Een geheel nieuwe versie

Nu wordt er voor de derde keer geprobeerd een succesvolle spin-off te creëren. De inspiratie voor de nieuwe pilot zal niet worden gehaald uit de vorige twee pogingen. Het nieuwe team is bezig met een compleet nieuwe start voor de spin-off. Het zal daarom waarschijnlijk niet om de gebruikelijke geslachtswisseling gaan.

Ditmaal worden er andere schrijvers ingezet voor de nieuwe spin-off. En omdat het een nieuw concept zal zijn, is de kans groot dat we de originele How I Met Your Mother cast terug zullen zien. Aangezien de eerdere spin-offs met andere acteurs waren en dit een buitengewone keuze was, hopen wij op de originele cast. To be continued..

Wat denk je hiervan?
Nice! Er komt een spin-off van Suits met powervrouw Jessica Pearson

Reageer op artikel:
Goed nieuws: Er komt weer een spin-off van How I Met Your Mother
Sluiten