Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Life 8 okt 2019

Doei spinnen! Met deze tip van 2 euro heb je nooit meer spinnen in huis

Of je nou wel of niet bang bent voor spinnen, je hebt ze liever niet in je huis. Nog erger als ze in je bed zitten en over je heen kruipen. Als je eraan denkt voel je die harige pootjes al over je gezicht lopen.

Genoeg bangmakerij. We hebben namelijk de ultieme tip om deze harige beestjes buiten de deur te houden. En meiden, het kost je slechts twee euro.

Doei spinnen

Het blijft altijd een ding om zo’n eng wezen te doden of, zoals insectenvrienden doen, vangen en naar buiten brengen. Beide opties zijn niet écht plezant als je bang bent voor spinnen. Bovendien is het geen garantie dat de rest van de spinnenfamilie wegblijft. Maar met deze tip die je slechts twee euro gaat kosten wél.

Verse munt is de nachtmerrie van elke spin

Spinnen blijken een gruwelijke hekel te hebben aan verse munt. Doe de verse muntblaadjes in een fles schoonmaakspray (die bijna of helemaal leeg is) en leng aan met water. Spray vervolgens je zelf gemaakte heksenbrouwsel van munt op plekken waar de spinnen komen. Zie je er één? Stay calm en spray vriendin, het blijkt dat ze dan dírect wegrennen.

Meer over spinnen:

Pretty52.com

Reageer op artikel:
Doei spinnen! Met deze tip van 2 euro heb je nooit meer spinnen in huis
Sluiten