Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 26 sep 2017

WAT!! Er komt een spinoff van Pretty Little Liars genaamd Pretty Little Liars: The Perfectionists

Al heel lang gingen de geruchten dat er een spin off serie zou komen van Pretty Little Liars en het is nu officieel. Als je dacht dat het na zeven jaar Pretty Little Liars echt voorbij was, heb je het mis. Pretty Little Liars komt terug. De spinoff van Pretty Little Liars heet 'The Perfectionists' en natuurlijk zal er opnieuw een moord worden gepleegd.

Je leest het goed, de frustratie begint volledig opnieuw. Nu we nét weten wie A. en A.D. zijn, we weer rustig kunnen slapen, komt de spinoff van Pretty Little Liars, The Perfectionists om de hoek koekeloeren. Maar wat waren we dol op Pretty Little Liars en wat willen we dit natuurlijk ook weer graag volgen.

De serie is gebaseerd op de boekenreeks The Perfectionists die geschreven is door Sara Shepard die ook de schrijfster is van de Pretty Little Liars boeken. Natuurlijk staat de show onder supervisie van Marlene King die ook de supervisie deed van Pretty Little Liars.

In de serie zal Alison’s karakter de hoofdrol spelen. We kennen Alison als het meisje met een heftig verleden en een onstabiel karakter. Genoeg voer om haar in het middelpunt van de belangstelling te zetten tijdens deze nieuwe serie. Alison zal ook weer gespeeld worden door Sasha Pieterse. Wie we ook terug gaan zien is Mona, die gespeeld wordt door Janel Parrish.

De serie gaat zich afspelen in Beacon Heights waar eerst alles natuurlijk perfect lijkt. Maar, achter elke perfectionist schuilt een geheim, een leugen, een alibi. En als er een moord word gepleegd, begint het web van leugens, bedrog en achterdocht. Kortom, deze serie belooft goeds, veel goeds.

De datum is nog onbekend, maar indien deze bekend wordt brengen we jullie uiteraard direct op de hoogte.

Helemaal blij dat er meer Pretty Little Liars gaat komen? Goed nieuws, er komt misschien ook een film.

Reageer op artikel:
WAT!! Er komt een spinoff van Pretty Little Liars genaamd Pretty Little Liars: The Perfectionists
Sluiten