Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 15 oktober 2016

Spoiler alert! Alles wat je wilt weten over Pretty Little Liars seizoen 7

Seizoen 7 komt eraan en we kunnen niet wachten. Of je nu de hele serie al gezien hebt of bent blijven steken bij seizoen drie: Pretty Little Liars is officieel de meest ingewikkelde serie ever. Het allerlaatste seizoen komt eraan en dat betekent dat we eindelijk achter onze vragen over A. komen. Toch?

Pretty Little Liars seizoen 7 zal weer bestaan uit tien afleveringen waarin de zoektocht naar A. centraal staat. De Rosewood dames (of leugenaars) zullen weer de hoofdrol spelen. Aria, Spencer, Hanna en Emily gevolgd door hun dode leider Alison.

Is Charlotte terug?

In seizoen twee tot zes wordt Charlotte DiLaurentis ontmaskerd als A. evenals de Red Coat. Ze werd gedood, in een schijnbare zelfmoord, maar bleek later een moordenaar te zijn. Zou ze dood blijven of worden we weer op het verkeerde been gezet?

Vanessa Ray, die de rol van Charlotte speelde, vertelde dat ze de show nauwlettend in de gaten hield nadat ze PLL verliet. Ze plaagt haar fans dat ze binnenkort weer te zien zou zijn. Zou het waar zijn of is dit een leugen?

A.

Het verhaal is nog niet uit. Er zijn zoveel vragen die we nog beantwoord willen hebben. Wat, hoe, waar en waarom? En zou er een link kunnen zijn tussen het A-Team en A.? En wat voor rol speelt Aria? De enge doch knappe Noel zal ook weer te zien zijn. En Hanna?

We moeten nog even geduld hebben, Pretty Little Liars seizoen 7 is in Amerika al te zien. Wanneer wij kunnen beginnen met Netflixen is nog niet bekend. Maar voor alle ongeduldige unicorns onder ons, hier de preview:

Misschien wil je dit ook lezen: Er komt mogelijk een vervolg op Mean Girls en we kunnen niet wachten

Reageer op artikel:
Spoiler alert! Alles wat je wilt weten over Pretty Little Liars seizoen 7
Sluiten