Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 2 jun 2017

Spoiler alert: deze WTF-momentjes gebeuren er in aflevering 4 van Ex On The Beach Double Dutch

Het lijkt erop alsof de bom nu definitief ontploft is, al zou je verwachten dat hij al minstens zes keer ontploft zou zijn. Wij keken alvast aflevering 4 van Ex On The Beach Double Dutch en geloof ons: er zitten veel bizarre, WTF en 'hoe kan dit gebeuren' momentjes in, waarvan we er een aantal met jou kunnen delen. Zit jij er klaar voor?

1. Één van de exen die aanspoelt vond dat hij überhaupt nooit een relatie had met een villa bewoner

Het is een hij en hij komt hier voor zichzelf, want z’n zogenoemde ex ‘kan stikken’. Dat maakt hij direct in de eerste minuut duidelijk als hij het strand op komt wandelen. Een relatie beweert hij nooit gehad te hebben, want hij zag haar gewoon als een ‘leuk meisje toentertijd’. Oh en klein detail misschien: hij heeft een naaktfoto van haar gedeeld en daar kwam ze op haar verjaardag achter. Jep, maak je borst maar nat voor een echte tranentrekker.

2. De tablet of terror stuurt allemaal mismatches op pad

Ja, want er gaat een grote groep gezamenlijk op date, waarvan je minstens de helft nog niet bij elkaar zou zetten. Er blijven behoorlijk wat jaloerse types achter in de villa en de spanning is dan ook om te snijden.

3. Er zit een trio in het verschiet

Twee van de mannen maken zich klaar voor een spannende avond, waarbij ze het samen gemunt hebben op één van de vrouwen. Hoe ze dit volhouden? Simpel: er schijnt namelijk een Viagra pil in de villa te zijn. En – schappelijk dat ze zijn – hebben ze met elkaar afgesproken dat ze hem kunnen delen. Dat belooft wat.

4. Er sneuvelen 8 nepnagels, één paar nepwimpers en een bos extensions

Dat er vrouwen met temperament in de villa zitten, blijkt maar weer uit het feit dat zoveel goedbedoelde cosmetica sneuvelt. De vrouwen kunnen elkaar soms niet uitstaan, zeker niet als je aan hun mannetje komt. Gevolg: een aantal nepnagels, extensions en wimpers minder. Katten zijn er niks bij.

5. Er is een overnachting voor twee in een super deluxe sexy villa

Er zijn twee uit de villa samen op date gestuurd naar een super deluxe villa met, jawel, maar één eenpersoonsbed. Dat ze elkaar zien zitten hebben ze al lang uitgesproken en ook de champagne vloeit rijkelijk.

Ben je benieuwd wie deze overnachting verdiend hebben en welke exen deze week aanspoelen? Kijk dan zondag om 22.00 naar MTV. Mocht je trouwens zondagavond geen tijd hebben; op de website van MTV en in de MTV Play App kun je de afleveringen ook bekijken.

Reageer op artikel:
Spoiler alert: deze WTF-momentjes gebeuren er in aflevering 4 van Ex On The Beach Double Dutch
Sluiten