Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 28 feb 2017

Spoiler alert: Dit is de nieuwste Pretty Little Liars theorie en het is niet wat je verwacht

Het heeft ondertussen al zeven jaar van ons leven in beslag genomen, maar iedere aflevering zitten we nog gekluisterd aan de buis. Wie in vredesnaam is A.D?! Hoewel het tweede gedeelte van seizoen zeven misschien nog niet begonnen is, zijn er al nu wel speculaties over de finale van Pretty Little Liars, en bijbehorende Uber A zoals wij degene nu even noemen. Let op: spoiler alert.

Een verslavende frustratie die we maar al te graag blijven voeden. Al zeker 180 keer dachten we te weten wie zich schuil hield achter die vervloekte letter en elke keer waren we weer terug bij af. Geen Uber A, tot op heden. Maar daar komt aankomend seizoen verandering in. Zouden we er na al die jaren dan toch achter komen wie onze lievelingsmeiden zo intens haat?

Uber A

Ben je er klaar voor? De geruchten gaan namelijk dat Lucas, jawel good guy Lucas, onze langverwachte Uber A is. Alhoewel het nog te betwisten valt of hij wel degelijk zo’n good guy is als dat hij zelf doet voorkomen. Hij was immers één van de minions van Mona en ook weet hij elke keer op de raarste plekken op te duiken.

Maar er zijn meer verrassingen. Er wordt namelijk gesproken over een liefdes reünie en een (mogelijkerwijs dodelijk) auto ongeluk van Toby. Over Toby gesproken, de liefdes reünie zou misschien ook over ‘Spoby’ gaan. Komen Spencer en Toby dan toch weer samen? En zou dit een tragisch einde hebben? Zoveel vragen, zo weinig antwoorden.

Een klein lichtpuntje in deze spoiler

Ja, fijn om te weten is dat Marlene King, producent van Pretty Little Liars, ons heeft beloofd dat ál onze vragen worden beantwoord voordat de show afloopt. We blijven, thank god, dus niet met vraagtekens achter.

Daarnaast heeft King ook bevestigd dat de laatste aflevering ever van PLL een extra lange aflevering gaat worden. Gelukkig kunnen we nog even extra lang genieten voordat het dan écht ten einde loopt stopt. Nou ja, je weet het nooit met die meiden.

Want stopt het voorgoed? Lees hier meer speculaties over een seizoen 8: WATTTT?! Pretty Little Liars komt misschien tóch met seizoen 8

Reageer op artikel:
Spoiler alert: Dit is de nieuwste Pretty Little Liars theorie en het is niet wat je verwacht
Sluiten