Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Life 3 mrt 2017

Spoiler! Dit is PRECIES wat er gebeurt tijdens het 2e kampvuur van Temptation Island

Temptation Island is in volle gang. Maar gisteravond moesten we wachten tot de laatste drie minuten om te worden 'beloond' met de beelden van Niels die het slipje van Parastoo uittrekt. Eindelijk gebeurde er wat. Onze Zuiderburen zijn echter al een aflevering verder en bij hun heeft het tweede kampvuur al plaatsgevonden. Kun je niet meer wachten? Dit zijn de smeuïge verhalen:

Week na week hopen we weer dat de temptation te groot wordt en de stellen vreemd gaan. Raar eigenlijk, want het is totaal niet tof als iemand in een relatie dat doet. Maar we zitten als een soort ramptoeristen aan die buis gekluisterd en we hopen dat we te zien krijgen waar we voor kijken: actie in de taxi.

De kampvuur aflevering die in België al is uitgezonden zorgen in ieder geval voor actie. En aangezien onze Vlaamse vrienden de aflevering al hebben bekeken kunnen wij het niet laten om jullie alvast alles te vertellen. Voor iedereen die niet meer kan wachten:

Haar geslachtsdelen laten zien en zo… Ik heb ook gevoelens

Niels & Rosanna

Niels trok het slipje van Parastoo uit. Hij kon zich niet langer inhouden en liet zich verleiden door de doorgewinterde flirt. Hij denkt immers dat Parastoo écht verliefd op hem is. Samen lopen ze richting de slaapkamers. De volgende ochtend zegt ze: “Hij moet niet wakker worden en denken ‘wat heb ik gedaan?’. Bro, je doet het zelf.” . Zij heeft in ieder geval géén spijt.

Niels: “Ze wist me in het nauw te drijven. Haar geslachtsdelen laten zien en zo… Ik heb ook gevoelens.” Wij geloven dat die gevoelens vooral down there plaatsvinden..

Hij beseft natuurlijk ook dat zijn Rosanna de beelden te zien gaat krijgen. “Het was iets te gezellig”, zegt hij met een diepe zucht. De verleidsters vinden het wel mooi. Ze weten dat Rosanna door het lint zal gaan en daar kunnen zij handig gebruik van maken.

Het respect is gebroken en ik ben er klaar mee

We zien dat Rosanna zich voorafgaand aan het kampvuur weinig zorgen maakt. Haar eerste kampvuur verliep namelijk prima. Ze zegt nog wel even tegen de camera dat “als ze (de mannen red.) daar iets doen met dat soort meiden, dan zijn ze het niet waard.”

Niels krijgt vrij brave beelden te zien van Rosanna. De grootste bedreiging voor Niels is Alex. In het fragment dat Niels te zien krijgt hoort hij Alex zeggen dat er gewoon een slecht kampvuur nodig is om te kunnen toeslaan. Een opmerking die bij Niels in het verkeerde keelgat schiet en waar hij tegelijkertijd heel bang van wordt. Want Niels is te ver gegaan..

Als Rosanna de beelden ziet van haar Niels en Parastoo wordt ze blind van woede. Eerst ziet ze beelden dat Niels en Parastoo knuffelen waar ze wel oké mee is. “Op zich is het niet zo erg. Het is gewoon zijn type meisje niet”. Maar dan volgt het slipjesbeeld. “Het respect is gebroken en ik ben er klaar mee. Ik heb ook wel een leuke jongen hier in huis (Alex, red.). Hij (Niels, red.) is vuil voor mij, ik gooi hem weg.”

Ik wil niets liever dan bovenop hem duiken

Als ze wegloopt volgen de tranen. “Alsof hij me keihard in het gezicht slaat, ik hield echt van hem.”

Eenmaal terug zegt ze tegen Alex: “Ik ben single. Hij kan smeken wat hij wil, maar hij krijgt me niet terug” Ook meent ze te zien dat Alex teleurgesteld is in Niels. Alex reageert op zijn beurt: “Luister, Roos, jouw vriend is gewoon te jong en te dom om in te schatten wat de waarde van een relatie in het leven is. Toen ik jou zag, dacht ik ‘als ik een meisje als jij vind, dan trouw ik ermee.”

Al die woorden lijken te helpen om Rosanna over de schreef te trekken: “Zo volwassen. Het is toch de ideale man. Waarom ben ik zo lang bij Niels gebleven? Het kan zo veel beter.” Dat ze daad bij het woord wil voegen zien we bij het voorstukje van volgende week waarin Rosanna zegt niets liever te willen dan bovenop Alex duiken..

Merijn & Lisa

Totaal het tegenovergestelde van Rosanna en Niels. Merijn gedraagt zich voorbeeldig en mist zijn Lisa alleen maar heel erg. Op de beelden die Merijn te zien krijgt is Lisa een beetje close met Karim maar Merijn kan er prima mee leven.

Ze is gewoon een tikkeltje bi

Herbert & Jolien

De lieve onzekere Jolien lijkt zich te vermaken met.. de vrouwen. Juist. Als we de beelden mogen geloven en de opmerkingen van Lize was het voor haar gevaarlijker geweest om tussen de vrouwelijke verleidsters te zitten. Ze geeft Lisa een lapdance waarna Lize verklaart dat Jolien af en toe een tikkeltje bi overkomt.

Herbert moet er wel om lachen. “Al hoefde ze het niet voor de ogen van de mannen te doen”, aldus Herbert.

Jolien ziet echter dat Herbert en Saartje heel close worden. Ze zoeken elkaar continu op. Jolien heeft het daar natuurlijk moeilijk mee. “Er is wel precies een klik, en ik merk dat hij gevoelens voor haar begint te krijgen”. Wat ze zou doen als ze Herbert nú zou zien? “Hem slaan”, zegt ze resoluut. Iets met stille wateren, diepe gronden?

Jefferson & Lize

Waarschijnlijk had iedereen zijn kaarten ingezet op Jefferson als eerste vreemdganger. Maar Jefferson gedraagt zich prima de afgelopen dagen. Hij schrikt echter wel als hij ziet dat Lize de beelden van het eerste kampvuur zo heftig heeft opgevat en ze gelijk in de armen van Ken is gerend.

Hij pakt haar volledig in, ik word er gewoon zo kwaad van

“Hoe kan ze zo dom zijn? Ik ben toch niet vreemdgegaan?”. Jeffie wordt helemaal kwaad als hij ziet dat Ken ook nu weer zijn gitaar uit zijn toverkist heeft gehaald om Lize volledig in te pakken. “Ik word er gewoon zo kwaad van. Onze meisjes zijn ineens zo raar bezig. Ik zie onze fout echt niet in, we gedragen ons gewoon zoals mannen.”

Eenmaal terug op het resort gaat hij naar Natasja. “Ik weet niet wat ze nodig heeft”, vertelt hij aan de verleidster. “Daar is Ken, hier is Natasja. Nu heb ik twee problemen.”

Lize ziet op haar beurt beelden van een Jefferson die op zijn date hulp krijgt bij het douchen. In onze ogen redelijk onschuldige beelden maar Lize lijkt alle redenen aan te grijpen om een geldig excuus te creëren om er met Ken vandoor te gaan.

Ze is het niet het enige visje in de zee

Als ze Jeffie hoort zeggen dat ze ‘niet het enige visje uit de zee’ is, geeft ze het op. “Ik heb totaal geen hoop meer nu, een visje zoals mij gaat hij niet vinden. Ik denk dat Jeffie niet doorheeft dat hij fouten aan het maken is. Niet meer mijn probleem, laat maar.”

Het beeld wat we dan zien is dat Ken Lize probeert te zoenen, maar of dat lukt zien we volgende aflevering pas..

To be continued..

Reageer op artikel:
Spoiler! Dit is PRECIES wat er gebeurt tijdens het 2e kampvuur van Temptation Island
Sluiten