Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 10 mei 2017

Exclusief: Dit zijn de spoilers van 13 Reasons Why seizoen 2

Afgelopen zondag kwam het heugelijk nieuws naar buiten over de bevestiging van 13 Reasons Why seizoen 2. Het is daarom officieel dat jij binnenkort weer vastgegroeid op de bank zit te kijken naar het mooie, doch heftige verhaal. Maar waar zal seizoen 2 overgaan? Hier hebben we alvast een paar spoilers van 13 Reasons Why seizoen 2.

Zullen er meer tapes gevonden zijn? Of heeft Alex een andere manier gevonden om afscheid te nemen? Wat gebeurt er met Bryce en hoe gaat het met Jessica? Gelukkig hebben we eindelijk een paar antwoorden op deze vragen. Lees hier de spoilers van 13 Reasons Why seizoen 2.

1. Er is weer een narrator

Maar niet Hannah. Iemand anders zal het verhaal vertellen. Zal dit Clay zijn? Of juist totaal iemand anders?

2. Je zult andere perspectieven te zien krijgen op het verhaal van Hannah

In plaats van het perspectief van Clay, zullen we nu kijken vanuit een ander perspectief en daarmee een ander persoon. Zal dit dat ook de narrator zijn?

3. Er zijn geen tapes meer

Gelukkig is er niet ergens een secret stash aan tapes en zal er in seizoen 2 geen verhaal vanaf een tape worden verteld. Hoe het wel zal worden besproken, blijft nog even in het midden.

4. Het verhaal van Jessica zal een vervolg krijgen

Aan het einde van seizoen 1 wordt duidelijk dat Jessica verkracht is door Bryce. Ze besluit dit te vertellen aan haar vader, maar hoe dat afloopt of wat de consequenties hiervan zijn is niet te zien. Maar het is zeker dat in seizoen 2 haar verhaal een vervolg krijgt.

5. Bryce wordt veroordeeld

Ja, aangezien het verhaal van Jessica vervolgd wordt, zal Bryce krijgen wat hij verdient. De asshole.

6. Het seizoen focust ook op de bro-code ideologie

In de serie is heel duidelijk te merken dat mannen mannelijk moeten zijn en zich moeten houden aan een bro-code. Dit heeft alle gevolgen van dien, aangezien hierdoor bijvoorbeeld verkrachtingen worden verzwegen. Het tweede seizoen zal er aandacht worden besteed aan hoe beter omgegaan kan worden met deze bro-code en hoe je iedereen met respect behandeld.

Al met al genoeg redenen om te blijven kijken. Daar heb je er geen dertien voor nodig; zes is genoeg.

Wij denken dat je dit ook wilt lezen: Dit zijn de nieuwste theorieën over de moord op Jason Blossom uit Riverdale

Reageer op artikel:
Exclusief: Dit zijn de spoilers van 13 Reasons Why seizoen 2
Sluiten