Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 29 juni 2018

Haha! Deze sportbeha helpt jou met drank smokkelen op festivals

Festivals zijn óh-zo leuk maar super prijzig. Het kaartje is duur en het eten en drinken ook. Om jouw festivalbezoek een stuk goedkoper te maken introduceren wij hierbij: de ‘drank smokkel bh’. Deze sportbeha gaat jou vanaf nu helpen met drank smokkelen.

Die sportbeha is niet bedoeld voor in de sportschool, maar helpt jou met drank smokkelen. Je kan heerlijk zorgeloos dansen op het festival en genieten van jouw eigen drankje. Dit scheelt je een hoop geld en een hoop gedoe (doei – irritante wachtrijen).

Sportbeha

Je hoeft niet langer een mini flesje te verstoppen in je tas, deze bh doet het werk. The Wine Rack, is de geniale bedenker van de bh die ons veel geld laat sparen.

In de bh zitten zakjes die jij volledig kan vullen met drank. Je draagt de drank dus letterlijk op jouw lichaam en om het allemaal nog leuker te maken: De bh heeft een rietje, waar jij heerlijk uit kunt slurpen.

sportbeha drank smokkelen

Drank smokkelen

Kan je nagaan wat een geld jij gaat besparen deze zomer. Of je haalt er een extra snack van, dat kan natuurlijk ook. Wij vinden het in ieder geval een super uitvinding.

Je kan de bh hier bestellen voor ongeveer 25 euro. Omgerekend is dat het absoluut waard. Wij gaan hem alvast snel bestellen.

Reageer op artikel:
Haha! Deze sportbeha helpt jou met drank smokkelen op festivals
Sluiten